Σημαντικά Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Οι Βούλγαροι συνεχίζουν την προκλητική εξωτερική τους πολιτική σε βάρος μας! - Το ελληνικό ΥΠΕΞ κοιμάται κανονικά!

                                         30.000  αιτήσεις για βουλγάρικη υπηκοότητα εγκρίθηκαν το 2010, σύμφωνα με τη  βουλγαρική διαδικτυακή εφημερίδα, bulgariagazette.com, και έπεται δραματική συνέχεια εις βάρος μας. Από αυτές ένας αριθμός 19.825 ατόμων αφορά Σκοπιανούς οι οποίοι ....     αποτελούν το νέο δούρειο ίππο της Ελλάδας. Βασικό στοιχείο της προκλητικής αυτής συμπεριφοράς είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών, έχουν ως προορισμό την Ελλάδα! Ως δεύτερη σημαντική αρνητική παράμετρο έχουμε την αθρόα εισβολή ατόμων που εισέρχονται "αναβαπτισμένοι" με ένα εντελώς νέο διαβατήριο, που στις περισσότερες περιπτώσεις δημιουργεί προβλήματα στην ασφάλεια της Ελλάδας και με πλαστά διαβατήρια, όπως αναφέρουν στοιχεία του Βουλγαρικού Υπουργείου Εσωτερικών!              Διαβάστε παρακάτω το πρωτότυπο κείμενο μεταφρασμένο και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας...


30 000  αιτήσεις για βουλγάρικη υπηκοότητα εγκρίθηκαν το 2010

30 000 βουλγαρικά αιτήσεων πολιτών που εγκρίθηκε το 2010
Τουλάχιστον 30 000 αιτήσεις για βουλγαρική υπηκοότητα θα εγκρίνονται, κάθε έτος με τροποποιήσεις του νόμου σχετικά με βουλγαρική υπηκοότητα, ενέφερε ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου, Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ.
19 825 Σκοπιανοί, 14 231 Μολδαβοί, 2 185 Ρώσοι, Ουκρανοί 1 743, 1 825 Σέρβοι, 1 029 Ισραηλινοί και 456 Αλβανοί έχουν υποβάλει αίτηση για ιθαγένεια από το 2002. Ο Οργανισμός για τους Ομογενείς Βούλγαροι θα έχει την αποκλειστική εξουσία να εκδίδει πιστοποιητικά ιθαγένειας για την πρόληψη της πλαστογραφίας. Ο Καθ. Ντιμιτρόφ έδωσε ένα ενδιαφέρον παράδειγμα των 250 αιτήσεων από 249 Μολδαβούς που ήταν πλαστά. Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι είχαν εξαπατηθεί από τους μεσάζοντες.Βούλγαροι πολίτες, οι οποίοι έχασαν την ιθαγένεια πριν από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο(!), θα την ανακτήσουν εντός έξι μηνών. Μεταξύ αυτών είναι οι άνθρωποι που ζουν στην ΠΓΔΜ, η οποία ήταν μέρος της βουλγαρικής επικράτειας(!) πριν από το 1944. Ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι μεσάζοντες χρεώνουν € 5000 στη Μολδαβία και 10.000 ευρώ(!) στην πΓΔΜ για την έκδοση πιστοποιητικών ιθαγένειας, και αυτοί οι άνθρωποι ζουν σήμερα σε πολυτελή παλάτια.
ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.