Σημαντικά Νέα

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ...

...Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ

makeleio.gr_ Απίστευτη υπόθεση που θυμίζει το σκάνδαλο Λιάπη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η κάμερα του Μακελειό 4.  
Στενή συνεργάτιδα του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, σύμφωνα με ...   την καταγγέλλουσα , όχι μόνο φοροδιαφεύγει αλλά και πετάει ένα κορίτσι στο δρόμο παραμονές Χριστουγέννων απειλώντας την μάλιστα ότι θα της κόψει μέχρι και το ρεύμα, όχι γιατί δεν πληρώνει ενοίκιο, αλλά γιατί αυτή η κυρία αποφάσισε ξαφνικά να δώσει το νοικιασμένο σπίτι της στον πατέρα της αδιαφορώντας παντελώς για το αν η νοικάρισσα μπορεί να βρει μέσα σε ελάχιστο χρονικά διάστημα καινούριο σπίτι.
marebina4
Φωτό: Η καταγγέλλουσα Μαρεβίνα Κουτσοβασίλη
Η Μαρεβίνα Κουτσοβασίλη είναι δημοσιογράφος, η οποία ήρθε στην Αθήνα πριν από μερικούς μήνες προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Λόγω προσωπικής γνωριμίας όπως η ίδια λέει στο Μακελειό, με την κυρία Αγγελική Γιαννακάκη συμφωνήσανε να μείνει στο διαμέρισμα το οποίο της νοίκιασε η ίδια στο Παγκράτι, έναντι του ποσού των 300 ευρώ.
marebinaΩστόσο η κ. Γιανακάκη, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα,  αν και δημόσιος υπάλληλος με μετάταξη από το Υπουργείου Τουρισμού, στην Αρχή Προσφυγών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, αρνήθηκε να καταθέσει το συμβόλαιο του σπιτιού στην εφορία με αποτέλεσμα τα 300 ευρώ να μπαίνουν καθαρά στην τσέπη της.
marebina3
Φωτό: Αγγελική Γιαννακάκη
Η δε εν λόγω κυρία που είναι και στενή συνεργάτης του Νίκου Δένδια, σύμφωνα με την καταγγελία, πληρώνεται κανονικά τον μισθό της παίρνει ενοίκιο, χωρίς να το δηλώνει ενώ πληρώνεται και υπερωρίες! Με λίγα λόγια τα παίρνει από όπου μπορεί!
Οι υπερωρίες της κ. Γιαννακάκη:
diaygeia2diaygeia3

marebina2
Φωτό: Απόδειξη πληρωμής ενοικίου της καταγγέλλουσας προς τον τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα Γιαννακάκης Αλέξανδρος (ο πατέρας της Α. Γιαννακάκη)
Εάν ισχύει η καταγγελία τότε  είναι το λιγότερο απαράδεκτη η κυρία Γιανακάκη , η οποία όχι απλά δεν της επιτρέπεται να φοροδιαφεύγει ειδικά από τη θέση που βρίσκεται, αλλά ούτε φυσικά και να πετάει  παραμονές Χριστουγέννων μια κοπέλα έξω από το σπίτι της, απειλώντας την μάλιστα ότι εάν δεν φύγει μέσα σε δύο ημέρες θα της κόψει μέχρι και το ρεύμα.

diaygeia1
Φωτό: Η μετάταξη της κ. Γιαννακάκη από το ένα υπουργείο στο άλλο

Μήπως η εν λόγω κυρία την έχει δει Σερίφης Του Παγκρατίου; Μήπως νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει από τη θέση που βρίσκεται; Ας μας πει λοιπόν ο κύριος Δένδιας, τώρα που η καταγγέλλουσα προσέφυγε στην οικονομική αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός, τι σκοπεύει να κάνει; Η καταγγελία πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη της οικονομικής αστυνομίας και η κυρία αυτή εάν και εφόσον φοροδιαφεύγει τσεπώνοντας παράλληλα τα χρήματα των φτωχών Ελλήνων, τότε θα πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά της. Για το θέμα αναμένονται εξελίξεις και το Μακελειό θα τις παρακολουθήσει από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.