Σημαντικά Νέα

Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Μ. Σουμάχερ - Σε κίνδυνο πλέον η ζωή του


 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Πριν λίγο και σύμφωνα με την εφημερίδα «Dauphiné Libéré», η κατάσταση της υγείας του Schumacher έχει σημειώσει επιδείνωση και μάλιστα σε κίνδυνο πλέον έχει τεθεί η ζωή του μεγάλου αθλητή.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, Jean-Marc Grenier, δήλωσε στο...  
ledauphine.com πως δεν θα υπάρξει ενημέρωση από πλευράς νοσοκομείου. Θα υπάρξει όμως γραπτή ανακοίνωση από την εκπρόσωπο Τύπου του Schumacher, Sabine Kehm, μέσα στην επόμενη ώρα.

Στο πλευρό του Γερμανού βρίσκεται ο προσωπικός του γιατρός, καθηγητής Gerard Saillant ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα θα εξεταστεί και από κορυφαίο νευροχειρούργο που έσπευσε από το Παρίσι.

Έξω από το πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ, έχουν ήδη μαζευτεί θαυμαστές του οδηγού θρύλου της F1.


Υπενθυμίζεται πως σε νοσοκομείο της Γαλλίας νοσηλεύεται ο Μίκαελ Σουμάχερ, μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι κάνοντας σκι.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Μαριμπέλ των γαλλικών Άλπεων, όταν ο Γερμανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στην Φόρμουλα 1 στην προσπάθειά του να κάνει άλμα έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κεφάλι.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Με δηλώσεις του ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου, Κριστόφ Ζερνινιόν-Λακόμτ, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το ατύχημα συνέβη εκτός πίστας τις πρωινές ώρες. Φορούσε κράνος και χτύπησε σε έναν βράχο. Στις 11:15 ήρθαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο. Ήταν σε κατάσταση σοκ, αναστατωμένος, αλλά είχε τις αισθήσεις του. Ίσως να έχει μια διάσειση, αλλά όχι κάτι σοβαρό».


newsplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.