Σημαντικά Νέα

Έλα, μη γίνεστε κουραστικοί και γελοίοι...

Μας έχει κουράσει κι έχει κουράσει κάθε σοβαρό άνθρωπο, αυτή η γελοία προσπάθεια να κινείται ολόκληρος ο ελληνικός λαός, με όρους ναζισμού-αντιναζισμού. 
Κάποιοι κάνουν κατάχρηση, προσπαθώντας να κολλήσουν σε όσους περισσότερους μπορούν το ταμπελάκι "ναζί", πράγμα που δείχνει ότι, είτεεκλιπαρούν για ένα ξεροκόμματο από τους φίλους μας Εβραίους, παριστάνοντας τα μαντρόσκυλά τους, είτε -αυτό συμβαίνει συνήθως- έχουν...
ενοχές για το οικογενειακό τους παρελθόν. Συνήθως όσοι ...  
προσπαθούν μανιωδώς να κολλήσουν ταμπελάκι "ναζιστή" σε κάποιον άλλο, προέρχονται από οικογένειες δοσίλογων. Η ερώτησή μας είναι σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα η ίδια και απλή: "άσε τη θεωρία και πες μας τι έκανε ο παππούς σου στην κατοχή".


Μέσα σε αυτό το γελοίο κλίμα λοιπόν, ας καταγράψουμε δύο περιστατικά, τα οποία επιβεβαιώνουν τα δύο παραπάνω "είτε":

Το πρώτο είναι το σημερινό, όπου ο Γιώργος Πάντζας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, φώναξε το Χάιλ Χίτλερ, μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου. Η εξήγηση του ΣΥΡΙΖΑ -και είναι αποδεκτή και λογικότατη- είναι ότι ήθελε να πεί "άντε από δω ρε χρυσυαγήτες με τα Χαιλ Χιτλερ σας". Λογικότατο και προφανώς έτσι είναι.

Το δεύτερο είναι μια παρόμοια υπόθεση με τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη. Πριν από μερικές βδομάδες, ξεσηκώθηκε η συνομοταξία των εμμονικών δήθεν αριστερών και πλημμύρισε το διαδίκτυο, με την είδηση ότι ο τραγουδιστής "χαιρέτησε ναζιστικά". Βεβαίως ο Notis, ύψωσε το χέρι του, όταν ο στίχος του τραγουδιού μιλούσε για τη Γερμανία και τη Μέρκελ, ακριβώς όπως ο Πάντζας, για να της αποδώσει τη μομφή της "Χιτλερικής".

Δύο ακριβώς ίδια περιστατικά, με δύο ανθρώπους που φυσικά δεν ύμνησαν το ναζισμό, γιατί κανείς από τους δύο, δεν κοιμάται και ξυπνάει με το τι έγινε το 1930-1940 ή τι πίστευε ο Χίτλερ.

Η αντιμετώπιση όμως, δείχνει ποιός είναι δημοκρατικός και δίκαιος άνθρωπος σε αυτή τη χώρα και ποιός είναι παρανοϊκός ή βλαξ.

Θυμίζουμε την ιστορία με το Νότη και το άρθρο που γράψαμε τότε και επιβεβαιώθηκε ξανά σήμερα:

4 ΑΠΡ 2013


Σάλος σε σαλεμένα μυαλά: ο Σφακιανάκης χαιρέτησε ναζιστικά !

Αν ήμουν Εβραίος πάντως, θα έκανα εμετό με τόση γλιτσιά που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Κάθε κίνηση ανθρώπινου χεριού, που τεντώνεται κάποια στιγμή, γίνεται αιτία να ξεκινήσει ένας ορυμαγδός γελοίων δημοσιευμάτων για "σάλο από ναζιστικό χαιρετισμό" κι άλλες τρίχες κατσαρές λες και..
ενδιαφέρεται κανείς στην Ελλάδα να αναπαράξει τις πρακτικές ή τις θεωρίες του βλαμμένου Χίτλερ.
Η αίσθηση ότι οι φίλοι μας οι Εβραίοι είναι πανίσχυροι, άρα αν τους γλείψουμε πατόκορφα, καρφώνοντας τον συμπατριώτη μας ως αντι-εβραίο (αυτό υποδηλεί το "ναζιστής" -στους Εβραίους πάει το μυαλό του χαφιέ, όχι σε άλλα θύματα του παρανοϊκού εγκληματία Χίτλερ, π.χ. στους Ρώσους που θρήνησαν 20 εκατομμύρια νεκρούς ή στους Τσιγγάνους που υπόφεραν τα πάνδεινα από τους ναζί) θα μας ανεβάσουν ψηλά, κάνει κάποιους Έλληνες να γελοιοποιούνται τελείως, για να γλείψουν κανένα κοκαλάκι ισχύος.
Έχει γίνει κουραστικό το κυνήγι "ναζιστοχαιρετιστών" και θυμίζει έντονα την παράνοια των ίδιων των Ναζί.

Μιλάμε για παρανοϊκές καταστάσεις, όπως αυτή με το Νότη Σφακιανάκη, που ο άνθρωπος, στον στίχο:
μας δίνουνε υποσχέσεις ανεκπλήρωτες
με φόντο την παγκόσμια ειρήνη, 
μας δίνουνε καπνούς, μας θέλουν είλωτες
και αρχηγό το κράτος ασπιρίνη. (εννοεί τη Γερμανία, που είναι η πατρίδα της ασπιρίνης BAYER)

κάνει αυτό που βλέπετε, ειρωνευόμενος τη Γερμανική επικυριαρχία -το αντίθετο δηλαδή από αυτό που ισχυρίζονται οι επίδοξοι γλιτσοχαφιέδες, λέγοντας ειρωνικά το "Deutscland uber alles":




Αυτό το πράγμα που βλέπετε, ένα μάτσο ηλίθια σκουλίκια, που διαγωνίζονται ποιός θα γλείψει περισσότερο και πιό βαθιά Εβραϊκό πέος, το βάφτισαν "ναζιστικό χαιρετισμό" και επιτίθενται στον άριστο (αλλά ιδιόρρυθμο) καλλιτέχνη. Και θέλουν τα γίδια, να απολογηθεί κιόλας!!!!!!!!!!!!

Bασ.Προκ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.