Σημαντικά Νέα

Η αυθεντική συνταγή για την τέλεια καρμπονάρα

Φτιάξτε την απόλυτη ιταλική συνταγή με τα χεράκια σας και ξετρελάνετε τους πάντες (και το στομάχι σας)
Η καρμπονάρα, αγαπημένο πιάτο ζυμαρικών στην Ελλάδα, έχει κακοποιηθεί με παραλλαγές όσο κανένα πιάτο της ιταλικής κουζίνας. Εμείς σας δίνουμε την 100% αυθεντική συνταγή.Υλικά(για 6 άτομα)600 γρ. σπαγκέτι ή bucatini120γρ. Guanciale (μη καπνιστό ιταλικό μπέικον από λαιμό χοιρινού) ή πανσέτα1 σκελίδα σκόρδο2 μέτρια αβγά (πολύ φρέσκα, ιδανικά)100 γρ. Παρμεζάνα και Πεκορίνο ....ανακατεμέναελαιόλαδοαλάτι & πιπέριΕκτέλεση1. Μαγειρέψτε το αλλαντικό σε ένα τηγάνι μαζί με ολόκληρη, ξεφλουδισμένη, τη σκελίδα σκόρδου και πολύ λίγο ελαιόλαδο, μέχρι αυτό να ροδίζει καλά. Πετάξτε το σκόρδο.2. Χτυπήστε σε ένα μπωλ τα αβγά με λίγο από το τυρί και μια πρέζα αλάτι.Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά al dente, στεγνώστε και ρίξτε τα στο τηγάνι με το αλλαντικό.3. Χαμηλώστε τη φωτιά στο ελάχιστο και προσθέστε το μείγμα των αβγών. Ανακατέψτε καλά. Προσοχή να μη σας σφίξει το αβγό με τη θερμοκρασία.4. Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέστε το υπόλοιπο τυρί. Ανακατέψτε και πάλι και σερβίρετε αμέσως.


 Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.