Σημαντικά Νέα

Ι. Τζαμτζής προς ΣΥΡΙΖΑ : «Είναι ξεδιάντροπο, απαράδεκτο και άτιμο να καλείται τους συναδέλφους της συμπολίτευσης σε αποστασία»

Ο κ. Τζαμτζής στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών για το Σχέδιο Νόμου «Ενιαίος Φόρος Ακινήτων» επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ  αναφέροντας τα εξής:

« Διαβάζω σήμερα στις εφημερίδες και αυτό το οποίο είδα ξανά, για άλλη μια φορά, μια πρόσκληση σε αποστασία από τον κ. Βούτση. Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο κ. Βούτσης, μας κάλεσε να σταματήσουμε με την ψήφο μας την έκπτωση της Δημοκρατίας και ....  
την κατάρρευση της κοινωνίας.
Ακούστε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν είναι εδώ ο κ. Βούτσης, πρέπει να σας πω, ότι πρώτα απ' όλα είναι ξεδιάντροπο, απαράδεκτο και άτιμο αυτό το οποίο γίνεται από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. Το ξεκίνησε ο αρχηγός σας, το συνεχίζουν τα στελέχη σας, να καλούν τους συναδέλφους της συμπολίτευσης σε αποστασία.
Ας καλέσει πρώτα απ' όλα ο κ. Βούτσης, ως Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον κ. Λαφαζάνη, ας καλέσει τον κ. Μητρόπουλο, ας καλέσει τον οποιοδήποτε από εσάς, να έχετε μια ενιαία φωνή, να λέτε τα ίδια. Να μην πατάνε σε δύο βάρκες. Να μη λέει ο ένας Α και ο άλλος Β.
Ο λαϊκισμός, η υποκρισία και διγλωσσία, είναι πλέον το σήμα κατατεθέν του ΣΥΡΙΖΑ. Κοροϊδεύετε τους πολίτες. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι θα ψηφίσουμε. Αφήστε, λοιπόν, αυτές τις άτιμες πρακτικές, οι οποίες δεν σας τιμούν, να το ξέρετε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.