Σημαντικά Νέα

Ο προϋπολογισμός του 2014 μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε, να έχουμε ελπίδα και να σχεδιάζουμε τη Νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε, σε στέρεες και ασφαλείς βάσεις

Διονύσης Σταμενίτης: « Η αντιπολίτευση μπορεί να γυρίσει μόνη της στο παρελθόν, η χώρα όμως έχει κινήσει για μπροστά »

Την ελπίδα και την αισιοδοξία, ότι η χώρα αλλάζει οριστικά πορεία και η οικονομία εισέρχεται σε μια νέα εποχή ανάκαμψης, εξέφρασε ο Βουλευτης Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης κατα τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση επι του σχεδίου νόμου για την κύρωση του προϋπολογισμού.

Τόνισε ωστόσο ότι οι έλληνες πολίτες περνάνε δύσκολα και ότι τα περιθώρια της κοινωνικής αντοχής εξαντλούνται, γι’ αυτό ευθύνη του....    πολιτικού προσωπικού είναι όσα επιτεύχθηκαν τους τελευταίους 18 μήνες, να θωρακιστούν νομοθετικά, με ασφαλιστικές δικλίδες αλλά και με τη συνολική αλλαγή νοοτροπιών και με κάθε απαραίτητη ενέργεια  που μπορεί να διασφαλίσει την αποτροπή της πιθανότητας, ο «ασθενής» να υποτροπιάσει.
Για ακόμη μια φορά ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι: «Όσα πρεσβεύετε (αν τελικά πρεσβεύεται κάτι συγκεκριμένο) έχουν πάρει, εδώ και χρόνια, διαζύγιο από το ρεαλισμό και την παγκόσμια πραγματικότητα. Η πρόταση σας είναι η επιστροφή σε εκείνα τα σημεία του παρελθόντος, που πασχίζουμε σήμερα να αλλάξουμε για να πάμε μπροστά, γιατί  ήταν αυτά που μας οδήγησαν στην κρίση και στην μεγάλη ταλαιπωρία του Ελληνικού λαού».
Κλείνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής σημείωσε ότι ο προϋπολογισμός αποτελεί μια περίτρανη απόδειξη ότι η χώρα βήμα, βήμα, τα καταφέρνει. 


 video της ομιλίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.