Σημαντικά Νέα

Χαρδαβέλλας για Χρυσή Αυγή: «Απ' ότι μαθαίνω τους πάνε για κατάλυση του πολιτεύματος που σημαίνει από 20 χρονάκια μέχρι ισόβια»

Αγριεύουν πολύ τα πράγματα με τη Χρυσή Αυγή. Τους πάνε για κατάλυση του πολιτεύματος απ’ ότι μαθαίνω, που σημαίνει από 20 χρονάκια μέχρι ισόβια σε Μιχαλολιάκους και Σία.

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Γιατί τα ντοκουμέντα που βρέθηκαν στα σπίτια τους, στους υπολογιστές τους και οι φωτογραφίες με εκπαίδευση σε σύγχρονα πολεμικά όπλα, οι σχηματισμοί ομάδων εφόδου, τα έγγραφα και οι χάρτες που δείχνουν στόχους της πρώτης επίθεσης και το οπτικό υλικό που δείχνει σε πλήρη ανάπτυξη έναν παραστρατιωτικό ...  
οργανισμό, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στους δικαστικούς που ερευνούν την υπόθεση ότι δεν έχουν πλέον να κάνουν με μία εγκληματική οργάνωση αλλά με ένα πλήρως οργανωμένο και προετοιμαζόμενο κίνημα ενόπλων για κατάλυση του πολιτεύματος.

Και «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» που λέει και το τραγουδάκι με τον Σάκη. Αμέσως μετά τις γιορτές θα αρχίσουν να βαράνε τα κανόνια.

Από τα στοιχεία που υπάρχουν στους ανακριτές έγκαιροι νομικοί μιλάνε για προφυλακίσεις και κατηγορίες βαριές για Χρυσαυγίτες που μπορεί να οδηγήσουν και σε ισόβια κάθειρξη. Μιλάμε δηλαδή για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο του Δημοκρατικού πολιτεύματος με τους φασίστες της ΧΑ.

Οι οποίοι δείχνουν απέραντα αφελείς και γελοίοι με τις δικαιολογίες ή τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν για τις στολές της Κου Κλουξ Κλαν (το λευκό ράσο με την κουκούλα) που διακρίνονται να φοράνε μέλη τους ότι «πρόκειται για πάρτι καρναβαλιού που ντυθήκαν σαν μέλη αυτής της οργάνωσης». Τόση γενναιότητα και κουράγιο για την αλήθεια από τον Παναγιώταρο.

Και είναι τελείως άσχετοι και αμόρφωτοι αν πιστεύουν ότι τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που απειλούν ότι θα προσφύγουν, ότι δήθεν υφίστανται πολιτική δίωξη στην Ελλάδα, θα τους δικαιώσει.

Γιατί οι ξένοι δικαστές σε τέτοια ζητήματα λειτουργίας της Δημοκρατίας και των Θεσμών είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από του Έλληνες συναδέλφους τους.

Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους λοιπόν. Η πλάκα και ο εφιάλτης με την ΧΑ τελειώνει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.