Σημαντικά Νέα

Χορταστικό και άνετο πέρασμα (2-5) απ’ τη Νέα Σμύρνη


VER_3953

Μολονότι το ξεκίνημα έμοιαζε βγαλμένο απ’ τις πιο αγχωτικές εφετινές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος πέρασε άνετα από τη Νέα Σμύρνη και το γήπεδο που χρησιμοποιεί περιστασιακά ως έδρα η ΑΕΛ Καλλονής μέχρι να ετοιμαστεί το γήπεδό της στη Λέσβο.
Στην ουδέτερη έδρα της Νέας Σμύρνης η τυπικά γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι που υπέδειξε ο Κουκουλάκης, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Περόνε ανοίγοντας το σκορ.....    

Για πολλοστή φορά εφέτος ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο αυτή τη φορά οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς αντέδρασαν άμεσα. Ισοφάρισαν με εκπληκτικό τελείωμα του Σέκου Ολίσε στο 14’, ενώ μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες του Σαλπιγγίδη, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδωσε στο 29’ το προβάδισμα στην ομάδα του.
Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να ψάχνει το τρίτο γκολ που ουσιαστικά θα «κλείδωνε» το ματς. Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε ένα, αλλά τρία «μαζεμένα» γκολ και από εκεί και πέρα έγιναν οι αλλαγές και δόθηκαν οι ανάσες στους ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου.
Το 1-3 πέτυχε ο Σαλπιγγίδης που προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα στο 54’ έπειτα από πλασέ του Λούκας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον εξαιρετικό Ολίσε. Δύο λεπτά αργότερα από φάουλ του Λούκας και λάθος εκτίμηση του Ανέστη Αναστασιάδη, ο παίκτης της ΑΕΛ Καλλονής με αυτογκόλ, ενώ στο 59’ ο Ζβόνιμιρ Βούκιτςδιαμόρφωσε το 1-5 και πάλι έπειτα από προσπάθεια του Ολίσε, ο οποίος μπορεί να λογίζεται ως κέρδος για τον Δικέφαλο για τη μεστή και ουσιαστική εμφάνισή του. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Μανούσος.
Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη του ΠΑΟΚ μακριά απ’ τη Θεσσαλονίκη και πιο μεγάλη εφετινή νίκη μετά το 4-1 επί του Πανιωνίου. Παράλληλα ήταν και ένα καλό τεστ για τον αγώνα της Τετάρτης στο Περιστέρι με τον επικίνδυνο Ατρόμητο που ακολουθεί τον Δικέφαλο στη βαθμολογία.
ΠΑΟΚ: Γλύκος – Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ – Κατσουράνης (67′ Τζιόλης), Λαζάρ – Βούκιτς (67′ Πόζογλου), Ολίσε, Λούκας (72′ Γεωργιάδης)- Σαλπιγγίδης
paokfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.