Σημαντικά Νέα

ΟΤΑΝ Η… 12ΠΟΝΤΗ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ «ΑΥΓΗΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΤΖΑΚΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΑ-1
Όχι μόνο με το ένα, αλλά και με τα δύο πόδια (αυτά που φοράνε τα… 12ποντα) είναι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ η (αυτοκράτειρα της χλιδής) Θεοδώρα Τζάκρη! Μάλιστα, η… γκλαμουράτη σοσιαλίστρια έγραψε και άρθρο στην “Αυγή”, στο άλλοτε άβατο της βαριάς κουλτούρας, με το ...  
οποίο ζητά από τους βουλευτάδες της συμπολίτευσης «Να ψηφίσουν την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ» (για τους πλειστηριασμούς). Ας παρακολουθήσουμε κάποια σημεία από το άρθρο με τα… υψηλά τακούνια, ε, συγνώμη, παρασύρθηκα, με τα υψηλά νοήματα ήθελα να γράψω:
«… Για να σταλεί μήνυμα στην τρόικα
Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση για λογαριασμό της τρόικας και των συμφερόντων των κατά τα άλλα δημόσιων τραπεζών επιχειρεί να κλείσει όλες τις νεοφιλελεύθερες εκκρεμότητές της με το σύστημα πριν δραπετεύσει. Να ξεσπιτώσει τους Έλληνες, να ξεπουλήσει τράπεζες και δημόσιες επιχειρήσεις, να διαλύσει το δημόσιο σύστημα υγείας και τα δημόσια πανεπιστήμια.
Είναι προφανές ότι η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και τη διαφύλαξη του χαρτοφυλακίου των δημόσιων τραπεζών από διεθνή κερδοσκοπικά συμφέροντα και τους εγχώριους (αντί αδράς αμοιβής) συνεργάτες τους είναι η σωστή απάντηση σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Η τροπολογία αυτή πρέπει να ψηφιστεί και από τους βουλευτές της συμπολίτευσης, δίνοντας ένα σαφές μήνυμα στο εξωτερικό και στα συμφέροντα ότι πολύ σύντομα τη χώρα θα πάψουν να την κυβερνούν οι αντ’ αυτού». 
Συμπέρασμα: πάει, χάλασε και η… κουλτουριάρα η «Αυγή». Μοδάτη και στυλάτη μπουτίκ του Κολωνακίου την έκανε ο mister Tsipras, για τα ψηφαλάκια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.