Σημαντικά Νέα

Μεγάλες Ανατροπές Στη Δημοσκόπηση Του Zougla.Gr


Ριζικές αλλαγές σε ένα ήδη ρευστό πολιτικό σκηνικό, ενίσχυση της επιρροής των δυνάμεων της αντιπολίτευσης και ανατροπή όσον αφορά στην παράσταση νίκης, αποτυπώνονται στην Ανοιχτή Διαδικτυακή Ψηφοφορία του zougla.gr....  

Η ηλεκτρονική εφημερίδα για να περιφρουρήσει το αξιόπιστο της ψηφοφορίας, που διεξήχθη τις τελευταίες ημέρες, αλλά και την παράδοση των ερευνών που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι και σήμερα, θα παρουσιάσει την πρόθεση ψήφου, μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης κατά σειρά ψηφοφορίας, η οποία θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.
Προς αποφυγή πρόχειρων συμπερασμάτων, θεωριών συνωμοσίας και άλλων σκοπιμοτήτων, η «Ζούγκλα» θα συνεχίσει την έρευνα για την τάση της κοινής γνώμης, ώστε να φανεί εάν αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία που διακρίναμε παγιωθούν.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου. Ψήφισαν 1.423 χρήστες, ηλικίας άνω των 18 ετών και στη συντριπτική τους πλειοψηφία (87%) ήταν άνδρες.
Από τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία το 53% προέρχονται από την επαρχία, το 37% από την Αττική και το 10% από τη Θεσσαλονίκη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 70% των ερωτηθέντων έχουν ανώτατη και ανώτερη μόρφωση, 29% μέση και μόλις το 1% κατώτατη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,  στη δημοσκόπηση και στο ερώτημα για την πρόθεση ψήφου, η Χρυσή Αυγή περνάει στην πρώτη θέση με ποσοστό 24,5% με σταθμισμένο δείγμα. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 24% και στην τρίτη θέση έρχεται η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό που δεν ξεπερνά το 14%.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η ομάδα του, δεν δημοσιοποίησαν τα αποτελέσματα αυτά στην αποψινή εκπομπή, κάτι που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, για να παγιωθεί το αποτέλεσμα και να το αναλύσουν διεξοδικά, όπως ανέφερε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ώστε να βγάλουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Το σίγουρο είναι ότι η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δεν βγαίνει ζημιωμένη από τις διώξεις που υφίσταται, αλλά ανεβάζει τα ποσοστά της μέρα με τη μέρα.
Δείτε επιμέρους αποτελέσματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.