Σημαντικά Νέα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα καινοτόμα γυαλιά της Google!


89223524998F8DD8790D320F13777F43

Αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά τον επόμενο χρόνο – Παρουσιάζονται στο Developers Festival (DevFest) που διεξάγεται στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
Την πρώτη εμφάνισή του στην Ελλάδα, κάνει -μέσω Θεσσαλονίκης- ένα από τα νεότερα και πλέον καινοτόμα προϊόντα της Google.
Πρόκειται για τα γυαλιά της Google (Google Glass), τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά τον επόμενο χρόνο, και ...  
αυτές τις ημέρες παρουσιάζονται στο Developers Festival (DevFest) που διεξάγεται στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (7-10 Νοεμβρίου). Τα Google Glass, μπορούν – μεταξύ άλλων – να βιντεοσκοπούν, να φωτογραφίζουν και να δίνουν πληροφορίες με πρόσβαση στο διαδίκτυο ενώ διαθέτουν σύστημα πλοήγησης καθώς και αρκετές ακόμη δυνατότητες που ενεργοποιούνται με φωνητική εντολή.
Τα συγκεκριμένα γυαλιά που εκτίθενται στη Θεσσαλονίκη ανήκουν στον Μάρτιν Πέλαντ, έναν προγραμματιστή Android από την Τσεχία.
Ο κ. Πέλαντ απέκτησε τα γυαλιά της Google λόγω διάκρισης σε σχετικό πρότζεκτ της εταιρίας στις ΗΠΑ. Είναι Google Glass Explorer και τα έφερε στη Θεσσαλονίκη για να τα παρουσιάσει στο κοινό του Developers Festival. Στην Πράγα όπου ζει, τα φοράει συχνά καθώς περπατά στο δρόμο.
«Που και που με σταματάνε και με ρωτάνε αν αυτά που φοράω είναι τα γυαλιά της Google και αν μπορούν να τα δοκιμάσουν», αναφέρει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Οι περισσότεροι με κοιτάνε και όταν με τη σειρά μου τους κοιτάω κι εγώ, γυρίζουν γρήγορα αλλού το βλέμμα», προσθέτει χαμογελώντας.
.newsitamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.