Σημαντικά Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ DEFENCENET ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...

Η αιματηρή τρομοκρατική επίθεση την περασμένη Παρασκευή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη, αλλά και τον βαρύτατο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα που ακόμα δίνει σκληρή μάχη στο νοσοκομείο για να νικήσει τον θάνατο, μπορεί να έχει συγκεκριμένους και εύκολα αναγνωρίσιμους πολιτικούς-ηθικούς αυτουργους, αλλά οι φυσικοί ....   αυτουργοί αναζητώνται σε ένα σκοτεινό "μαύρο" μέτωπο.

Το οποίο μέτωπο ξεκινά από το εγχώριο αντάρτικο πόλης και φτάνει μέχρι τα ξένα κέντρα, αφού περάσει από τις παρακρατικές διασυνδεόμενες με μυστικές οργανώσεις εγχώριες ομάδες.

Το defencenet.gr προχωρά σε μια μεγάλη δημοσκόπηση προκειμένου να καταγραφεί η πεποίθηση της κοινής γνώμης για το ποιοι πάτησαν την σκανδάλη και έσπειραν τον θάνατο.

Για την πληρότητα των ερωτημάτων προστίθεται και η θέση της Αριστεράς περί "προβοκατόρικης επίθεσης από το ίδιο το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή".

Oι απαντήσεις μέχρι στιγμής στην ερώτηση... Πιστεύετε ότι η δολοφονική επίθεση κατά των στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή την 01/11/2013 προήλθε από: 

- Τρομοκράτες συνδεόμενους με ξένα κέντρα 31.27%

- Παρακρατικούς τρομοκράτες συνδεόμενους με ελληνικές μυστικές υπηρεσίες 30.97%

- Μέλη ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης αντάρτικου πόλης 30.56%

- Δεν ξέρω/Δεν απαντώ 3.99%

- Προβοκάτσια του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή 3.23%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.