Σημαντικά Νέα

Το τρίτο στεφάνι του Μπερλουσκόνι


Το τρίτο στεφάνι του Μπερλουσκόνι

Μπορεί να έχει περάσει την πόρτα του δικαστηρίου αμέτρητες φορές και να κινδυνεύει να μην ξαναδεί τη Γερουσία από μέσα, όμως ως συνήθως εκπτώσεις στα συναισθήματά του δεν κάνει κι έτσι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέβηκε για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας και προκάλεσε και πάλι σάλο, αφού παντρεύτηκε σε μυστική τελετή την κατά 50 χρόνια νεότερή του Φραντσέσκα Πασκάλε!...  

Οι δυο τους γνωρίζονται πάνω από δεκαετία, δηλαδή από όταν η 28χρονη Πασκάλε ήταν ακόμη ανήλικη και συμμετείχε στη νεολαία του κόμματος του καβαλιέρε Forza Italia, ενώ είναι γνωστό ότι για πολλά χρόνια η νέα κυρία Μπερλουσκόνι συμμετείχε ενεργά στα ξέφρενα πάρτι-όργια του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, που έχουν μείνει γνωστά στην ιστορία ως «μπούνγκα-μπούνγκα».
Τα πάρτι αυτά φαίνεται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του καβαλιέρε, αφού εξαιτίας αυτών επλήγη η πολιτική του καριέρα με το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ, σε αυτά γνώρισε την τρίτη σύζυγό του (όσο ακόμη ήταν με τη δεύτερη, τη γνωστή Βερόνικα Λάριο) και εξαιτίας της ευρείας συμμετοχής κόσμου σε αυτά έγινε γνωστό ότι ο καβαλιέρε και η Πασκάλε παντρεύτηκαν.
Τους... μαρτύρησε
Συγκεκριμένα η αποκάλυψη έγινε από ένα άλλο κορίτσι των «μπούνγκα-μπούνγκα», τη φίλη των νεονύμφων Μαριτέλ Πολάνκο. Το μοντέλο-καλλιτέχνιδα με καταγωγή από τον Αγιο Δομίνικο, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», αποκάλυψε το μυστικό του μίστερ τιβί και της καινούργιας του συζύγου, όταν κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής στο Radio 2 ο δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν ο Μπερλουσκόνι και η Πασκάλε σκοπεύουν να παντρευτούν.
Η τραγουδίστρια της ποπ, που προσφάτως ηχογράφησε ένα κομμάτι με τίτλο «Μπούνγκα-Μπούνγκα», απάντησε έκπληκτη «μα έχουν ήδη παντρευτεί», προκαλώντας με τη σειρά της την έκπληξη του δημοσιογράφου.
Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο γάμος έγινε σε εξαιρετικά στενό κύκλο πριν από τρεις εβδομάδες στο προσωπικό παρεκκλήσι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη βίλα του στο Μιλάνο και πως η ίδια ήταν καλεσμένη μεν, αλλά δεν πήγε στον γάμο.
Η υπόθεση έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς ο γάμος σύμφωνα με τα λεγόμενα της Πολάνκο (που στα «μπούνγκα-μπούνγκα» έκανε στριπτίζ για τον Μπερλουσκόνι φορώντας μια μάσκα του Μπαράκ Ομπάμα και που είναι κατηγορουμένη για ψευδομαρτυρία στην υπόθεση Ρούμπιγκεϊτ), έγινε στις 8-9 Οκτωβρίου, δηλαδή μερικές ημέρες προτού η ηθοποιός από τη Βουλγαρία Μισέλ Μπόνεφ κάνει τη δήλωση-βόμβα ότι «η σχέση μεταξύ Πασκάλε και Μπερλουσκόνι είναι μία απάτη, αφού η Φραντσέσκα είναι λεσβία και εγώ έχω υπάρξει κάτι παραπάνω από φίλη μαζί της». Σύμφωνα με την Μπόνεφ: «Ο Σίλβιο αποφάσισε να ανακοινώσει τον αρραβώνα του με τη Φραντσέσκα μόνο και μόνο για να συνεχίσουν να διασκεδάζουν μαζί και με τις φίλες της και να μη δέχονται τις επικρίσεις του κοινού».
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΑΛΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ
Απέφυγε να μιλήσει για τον γάμο
Η είδηση του γάμου Πασκάλε - Μπερλουσκόνι έσκασε κυριολεκτικά σαν βόμβα, καθώς οι ισχυρισμοί της Μισέλ Μπόνεφ, ότι δηλαδή στο παρελθόν διατηρούσε ομοφυλοφιλική σχέση με τη νέα σύζυγο του καβαλιέρε, είχαν προκαλέσει σούσουρο και φυσικά την οργισμένη αντίδραση της Πασκάλε, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφέρει ότι σκέφτεται να ασκήσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της Μπόνεφ.
Η κόντρα
Στη συνέντευξη αυτή, που δόθηκε στο κουτσομπολίστικο περιοδικό «Gente» και δημοσιεύτηκε μόλις πριν από τέσσερις μέρες, μπορεί να αντεπιτέθηκε στην Μπόνεφ και να χαρακτήρισε τον Μπερλουσκόνι ως «μια ασπίδα που την προστατεύει», απέφυγε όμως να πει οτιδήποτε σχετικό με τον μυστικό γάμο τους. Ηταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Πασκάλε μετακόμισε στη βίλα του καβαλιέρε, όμως οι αποκαλύψεις της Μαριτέλ Πολάνκο έδωσαν μια νέα διάσταση στην υπόθεση της κόντρας της Πασκάλε με την Μπόνεφ, η οποία βρισκόταν στη κορύφωσή της, και εξήγησαν πλήρως τις κινήσεις της νέας κυρίας Μπερλουσκόνι.
Η ζωή του
Οι γάμοι και τα διαζύγια
  • Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 29 ετών με την Κάρλα Ελβίρα Νταλ' Ολιο το 1965. Με την Κάρλα απέκτησε δύο παιδιά, τη Μαρίνα και τον Πιέρ Σίλβιο.
  • Το 1980 ξεκινάει η παράλληλη σχέση του με τη Βερόνικα Λάριο, την οποία παντρεύεται το 1990 ύστερα από το διαζύγιό του με την Κάρλα το 1985. Με τη Λάριο κάνει τρία παιδιά, την Μπάρμπαρα, την Ελεονόρα και το Λουίτζι.
  • Η διαδικασία για το δεύτερο διαζύγιο ξεκινάει ύστερα από την οργισμένη επιστολή της Λάριο μετά τις αποκαλύψεις για σχέσεις του συζύγου της με ανήλικες κοπέλες. Το 2012 βγαίνει το διαζύγιο και ο Σίλβιο αναγκάζεται να καταβάλλει κάθε χρόνο 35,6 εκατομμύρια ευρώ στην πρώην σύζυγό του.
Χρήστος Στασινόπουλος
Ethnos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.