Σημαντικά Νέα

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΟΥΣ



Με ένταση ξεκίνησε την Κυριακη  το βράδυ στις 20.30 η ώρα, η συνάντηση που πραγματοπιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αλμωπίας πρός τους βουλευτές Πέλλας, την Περιφέεια, παρουσία έδωσε ο Αλκης Νουσικύρου τους εκπροσώπους της αντιπολιτευσης και κάθε ενδιαφερόμενο για να συζητηθεί το φλέγον θέμα της παραμονής του Φρουραχείου στην  Αριδαία.
Δυστυχώς για μία ακόμη φορά διαψεύστηκαν οι προσδοκίες για ένα αποτέλσμα θετικό από τη συνάντηση.
 Επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων που ....  
 συσσωρεύονται μέρα με τη μέρα, απαιτούν πρόσωπα που πρώτα απ' όλα θα επιδείξουν τησχετιή θέληση και μετά την απαραίτητη ικανότητα.

 Η συζήτηση ξεκίνησε με στειρα αντιπαράθεση των κ.Πασόη και κ.Ζέρζη. Η συζήτηση διεκόπη έπειτα από παρέμβαση παρευρισκομένων.  στη συζήτηση έκαναν τοποθέτηση ο κ.Καρασμάνης, κ.Σταμενίτης, κ.Νουσικύρου, κ. Γ.Τζάτζης και κ.Θ.Χαρανίδης.

   Ο κ.Καρασμανης επεσήμανε τομ  τετελεσμένο του γεγονότος για την απομάκρυσνη αναφερόμενος ότι υπάρχει σχετική απόφαση από το ΚΥΣΕΑ και δεν μπορει να ανατραπεί.

   Ο κ.Σταμενίτης προσφέρθηκε να κλείσει νέο ραντεβού με τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας για επανατοποθέτηση του θέματος προς αναστολή απόφασης μέχρι τη σύγκλιοση νέου ΚΥΣΕΑ.

   Ιδιαίτερη εντύποωση έκανε η παρέμβαση του κ.Γ.Τζάτζη, ο οποίος επιτέθηκε φραστηκε με σφοδρότητα κατά του Δημάρχου για έλειψη αποτελεσματικότητας στην εκτέλεση των υποχρεώσεων του. Επίσης καταφέρθηκε κατά των βουλευτών επισημαίνοντας ότι ενδιαφέρονται μόνο για τα Γιαννιτσά!

  Στην παρέμβαση του ο κ.Θ.Χαρανίδης αναφέρθηκε στον λάθος τρόπο αντιμετώπισης το προβλήματος από το Δήμαρχο κ.Πασόη, όλο το τελευταίο διάστημα. Αναφέρθηκε στις δράσεις που απαιτούνται για να υπάρξει αποτελεσματικότητα στο φλέγον θέμα της παραμονής του Φρουραρχείου Αριδαίας. Τόνισε ιδιαίτερα επιχειρόντας ότι τα 5.000-ευρώ που απαιτούνται μηνιαίως για την παραμονή του Στρατοπέδου υποτιμά την νοημοσύνη μας αν με αυτό το τρόπο πιστεύουν οι ιθύνοντες του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας πως λύνεται το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελάδας!
Απόντες από τη συνάντηση ήταν ο κ.Τζαμτζής και η κα.Τζάκρη η οποία σημειωτέον ήταν παρουσα στην περιφορά της εικονας λίγο χρόνο πριν!

Να αναφέρουμε επισυναπτικά ότι:

1. Το σταρτόπεδο βρίσκεται σε παραμεθώριο περιοχή που γειτνιάζει με τα Σκόπια τα οποία επιβουλεύονται τη Μακεδονία μας
2.Υπάρχουν "πράκτορες", ελάχιστοι ευτυχώς, με φιλοσκοπιανές διαθέσεις που αποτελούν διαρκή απειλή για τον τόπο
3.Το  μηνιαίο κόστος λειτουργείας κυμαίνεται περι τα 5.000 -5.500-ευρώ
4.Την εποχή που οΕλληνικός Στρατος αιμοραγεί, η λύση του Φρουραρχείου είναι η πιο οικονομική "ετοιμοπόλεμη" απάντηση
5.Απογυμνώνεται η περιοχή όπου οι λαθρέμποροι και οι λαθρομετανάστες "'αλωνίζουν"ελεύθερα
6.Χάνεται η πολύτιμη βοήθεια του στρατού σε περιπτώσεις θεομηνίας, φωτιάς πλυμμήρων, κ.λπ..
7. Δεν υπάρχει κοντινή μάχημη μονάδα που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του στρατοπέδου
8.Είν αι ο μόνος Νομός χωρίς στρατό η Πέλλα και η Αιτωλοακαρνανία!!!
9.Η θέση του στρατοπέδου καλύπτει σε ασφάλεια μια κοντινή περιοχή απόστασης μικρότερης των 500 μέτρων, όπως η μαθητική λέσχη, το δημαρχείο, το δημοτικό γυμναστήριο, το αστυνομικό τμήμα, κλπ.
10. Δεν δικαιολογείται η απόφαση ενώ λειτουργούν παρόμοιες μονάδες Εθνοφυλάκων σε περιοχές "χαμηλού κινδύνου", όπως η Αμφιλοχία, η Άμφισσα, κ.ά.

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.