Σημαντικά Νέα

ΣΚΟΠΙΑ: Η Ελλάδα είναι πρόθυμη... ... ΑΛΛΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΗΜ...

Στα βασικά υπόθεση ενδιαφέροντος της γείτονος έχει αναδειχθει το σοβαρό θέμα που προέκυψε πρόσφατα από την αναφορά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφήμ. Αφορά την επικέιμενη πρόθεση πολιτικάντιδων να προχωρήσουν στην αναγνώριση από την πολιτεία της συμβίωσης ομοφιλοφιλων μέσω του "πλυντηρίου" που λέγεται κοινοβούλιο. 

Διαβάστε παρακάτω και θα διαπιστώσετε μόνοι σας το αληθές της υπόθεσης ...

Η Ελλάδα είναι πρόθυμη... ...να νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφυλοφίλων

Ελληνικό Κοινοβούλιο:

 Ανέβαλε σήμερα την εξέταση του νομοσχεδίου για τη νομιμοποίηση των γάμων ατόμων του ιδίου φύλου, λόγω των ανησυχιών από τους Έλληνες νομοθέτες του συντηρητικού κόματος.  Πιστεύουν ότι από το πέρασμάαυτό θα μπορούσε να αφορισθούν από την εκκλησία.



Νωρίτερα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα, ότι από το 2008 δεν περιλαμβάνονται ζευγάρια του ίδιου φύλου στον αστικό κώδικα. Αναμένεται σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων να υποβληθούν στην εξέταση του νομοσχεδίου για την νομιμοποίηση του ιδίου φύλου ζευγάρια. Η εξέταση αναβλήθηκε χωρίς την αναγραφή νέας ημερομηνίας. Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ χθες απείλησε τους νομοθέτες από την επισκοπή του για τον αποκλεισμό τους από την Εκκλησία, αν υποστηρίξουν τις προτάσεις για νομιμοποιήση του γάμου ατόμων του ιδίου φύλου. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θεωρεί την ομοφυλοφιλία ως μια «φοβερή αμαρτία" και ότι η υποχρέωση του είναι να αφορισθούν οι νομοθέτες που θα υποστηρίξουν πρόταση για την τροποποίηση του νόμου σχετικά με το γάμο.
πηγη αρχείου:
http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=27828

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.