Σημαντικά Νέα

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ-ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ- ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ!... ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

Η Gloria Steinem έλαβε από τα χέρια του Ομπάμα την υψηλότερη τιμή που μπορεί να λάβει της ένας πολίτης στις ΗΠΑ ο οποίος δεν είναι μέλος του αμερικάνικου στρατού. Ο Ομπάμα απένειμε σε δεκαέξι άτομα το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας μεταξύ των οποίων είναι και η Steinem.

Το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας «απονέμεται σε άτομα που έχουν κάνει ιδιαίτερα αξιόλογη συνεισφορά στην...     ασφάλεια ή τα εθνικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, στην παγκόσμια ειρήνη ή σε πολιτιστικές ή άλλες σημαντικές δημόσιες ή ιδιωτικές προσπάθειες» και ο Ομπάμα πιστεύει προφανώς ότι το να αφιερώσει κάποιος τη ζωή του για την προώθηση της άμβλωσης είναι ένα μέρος του εν λόγω καταλόγου.

Ανακοινώνοντας το βραβείο, ο Ομπάμα δήλωσε: «Το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας πηγαίνει σε άνδρες και γυναίκες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να εμπλουτίσουν τη δική μας. Τα φετινά τιμώμενα πρόσωπα έχουν ευλογηθεί (sic) με ένα εξαιρετικό ταλέντο, αλλά αυτό που τους διαφοροποιεί είναι το χάρισμά τους να μοιραστούν το ταλέντο τους με τον κόσμο. Είναι τιμή μου να παρουσιάσω ένα δείγμα της ευγνωμοσύνης του έθνους μας».


Μόλις έμαθαν την είδηση στο Twitter, υποστηρικτές της ζωής έμειναν άναυδοι που η Steinem έλαβε μια τέτοια τιμή.

Ένα από αυτά λέει: Ο Ομπάμα δίνει το Μετάλλιο της Ελευθερίας σε μια γυναίκα που έχει πει ότι το να σκοτώσει το αγέννητο παιδί της είναι...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.