Σημαντικά Νέα

«Επανεντάσσεται το έργο «Αποχέτευση Άρνισσας και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»



 Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σωκράτη Αλεξιάδη είχε για άλλη μία φορά ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου,  μαζί με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτρη και τον Αντιδήμαρχο Βεγορίτιδας κ. Κωστίδη Γιώργο, για το θέμα της επανένταξης του έργου «Αποχέτευση Άρνισσας και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων»  στο Επιχειρησιακό  Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»....    

Κατά τη συνάντηση κατατέθηκε η πρόταση και η μελέτη του έργου και ο κ. Τζαμτζής ζήτησε για άλλη μια φορά από τον κ. Αλεξιάδη την προώθηση  του έργου, ευχαριστώντας τον κ. Αλεξιάδη για το ενδιαφέρον του για  ένα έργο το οποίο θα αναβαθμίσει την τουριστική περιοχή του πρώην δήμου  Βεγορίτιδας.
Ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε στους παρευρισκόμενους ότι «ο κ. Τζαμτζής μου έχει θέσει το θέμα αυτό κατ ΄ επανάληψη και είναι ένα αίτημα πολύ δίκαιο» και δεσμεύτηκε ότι το έργο θα ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».
Ακόμη έγινε αναφορά στην μελέτη «παραγωγής κομπόστ» του Δήμου Έδεσσας, ζητώντας από τον κ. Αλεξιάδη να δείξει ενδιαφέρον και για την μελέτη αυτή η οποία είναι ώριμη. Ο κ. Αλεξιάδης υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα ένταξης και της δεύτερης μελέτης του Δήμου Έδεσσας.
Ακολούθως στην αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου κατατέθηκε η μελέτη του έργου «Αποχέτευση Άρνισσας και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων»  στο Επιχειρησιακό  Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».
.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.