Σημαντικά Νέα

Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας  προσκαλούμε να έλθετε  στην τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας (άρθρο 67 του Ν.3852/2010), που θα γίνει στο  Δημοτικό ...    
Κατάστημα  Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου,  την  Τετάρτη,  27  του μηνός  Νοεμβρίου,  έτους  2013  και ώρα  6:30  μ.μ.,  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1ο:

Αντικατάσταση μέλους από την Επιτροπή Παραλαβής ΄Εργων,  του Δήμου Αλμωπίας.

2ο:
Αντικατάσταση τακτικών  μελών και ορισμός αναπληρωματικών στην Επιτροπή Σφράγισης Καταστημάτων.
3ο:
Έγκριση  για  υποβολή αιτήματος   παραχώρησης στο Δήμο Αλμωπίας,  τμήματος 20 τ.μ. από το υπ΄ αριθμ. 424 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Τριών Ελάτων της Τ.Κ. Αρχαγγέλου.
4ο:
Αίτηση του  κ. Καρυπίδη Χαράλαμπου του Βασιλείου,  για συναίνεση στην εκμίσθωση έκτασης 8.187  τ.μ. από το αριθμ. 971 τεμάχιο αγροκτήματος Υδραίας, για δημιουργία κτηνοτροφικής εγκατάστασης.
5ο:
΄Εγκριση απολογισμού του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας, έτους 2011.
6ο:
Ανάκληση της αριθμ. 267/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου  Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2013 και εκ νέου λήψη απόφασης για την αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2013.
7ο:
΄Εγκριση  αποσφράγισης καταστημάτων, που βρίσκονται στο   Χιονοδρομικό  Κέντρο.
8ο:
Κατανομή  ΣΑΤΑ.
9ο:
Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών  Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου και ορισμός Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου με τον αναπληρωτή του.

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.