Σημαντικά Νέα

Ενημέρωση με sms σε αγρότες ξεκίνησε ο ΕΛΓΑ από την Τρίτη 1ης Οκτωβρίου



Με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τους τηλέφωνα ενημερώθηκαν την περασμένη Τρίτη, 1η Οκτωβρίου, οι δικαιούχοι αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, αφού ο Οργανισμός εγκαινίασε ουσιαστικά μια νέα του υπηρεσία.
Ειδικότερα, στελέχη του ΕΛΓΑ, μας ενημέρωσαν ότι την περασμένη Τρίτη που για πρώτη φορά οι παραγωγοί που έχουν καταχωρήσει τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στον Οργανισμό, ενημερώθηκαν με sms για την πληρωμή...  
 των αποζημιώσεων. «Επιθυμούμε να συνεχίζουμε και θέλουμε οι αγρότες να καταχωρούν τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων στις δηλώσεις καλλιέργειας ώστε να τους ενημερώνουμε άμεσα και υπεύθυνα», τονίζει στον ΑγροΤύπο ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Βασίλης Έξαρχος.
Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου ο ΕΛΓΑ κατέβαλε στους τραπεζικούς λογαριασμούς 2.631 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 1,7 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Οργανισμός οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε ελιές, εσπεριδοειδή και κηπευτικά και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια.
AGROTYPOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.