Σημαντικά Νέα

Ι.Τζαμτζής : «Η ΕΑΣ Γιαννιτσών και η ΚΑΣΟ Μ. Αλεξάνδρου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων»

Σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την οποία προκάλεσε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΕΑΣ Γιαννιτσών και συγκεκριμένα η Διευθύντρια κα. Αναστασία Χατζηστρατή, ο Σύμβουλος της ΕΑΣ και Αντιδήμαρχος Πέλλας κ. Ανδρεάδης Γιώργος και ο Σύμβουλος κ. Τσάτσας Γιώργος, ο κ. Τσαρταράκης Χρήστος και η ΚΑΣΟ Μ. Αλεξάνδρου με τον Πρόεδρο κ. Στράτο Αυγουστή, τον Αντιπρόεδρο κ. Μπάτσιο Βασίλη, τον...  
 Διευθυντή κ. Στογιαννίδη Ιωάννη και ο κ. Χατζής Αναστάσιος Μέλος της ΚΑΣΟ Μεγ. Αλεξάνδρου....  
 Από πλευράς υπουργείου συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Μπαμπασίδης Κυριάκος, ο Σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Χαρακόπουλου  κ. Κώστας Αναγνώστου και Υπηρεσιακοί παράγοντες.
Θέμα της σύσκεψης, που ξεπέρασε την 1,5 ώρα, ήταν η πορεία των επιχειρησιακών προγραμμάτων των παραπάνω φορέων και ο συντονισμός για την επίλυση θεμάτων που είχαν προκύψει ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες χωρίς εμπόδια. Η ενημέρωση από τους εκπροσώπους των φορέων ήταν πολύ σημαντική.
Στην παρέμβασή του ο Βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ζήτησε να υπάρξει ουσιαστική συνεργασία των υπηρεσιών με τους φορείς ώστε να δίνονται κατευθύνσεις και να επιλύονται προβλήματα εν τη γενέσει τους, τονίζοντας ότι οι φορείς χρειάζονται στήριξη τόσο από τις τοπικές υπηρεσίες όσο και από τις υπηρεσίες του Υπουργείου.
Μετά από ουσιαστικό διάλογο με τους εκπροσώπους των φορέων, οι εκπρόσωποι του Υπουργείου ζήτησαν να υπάρξει συνεχής επαφή, ενημέρωση και συντονισμός, ώστε να λυθούν προβλήματα που είχαν προκύψει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.