Σημαντικά Νέα

Αποκλεισμός των ΔΟΥ της Κρήτης από τους αγρότες για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων



Με αποκλεισμό όλων των εφοριών της Κρήτης την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 14 και 15 Οκτωβρίου απαντούν οι αγρότες της Κρήτης στο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικώνς Συλλόγων Νομού Ηρακλείου (ΟΑΣΝΗ), Στην Παγκρήτια Συνάντηση ....    
των φορέων των αγροτών, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ με θέμα τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:
  1. Αποκλεισμός όλων των εφοριών της ΚΡΗΤΗΣ Δευτέρα 14/10/2013 και Τρίτη 15/10/2013 εκφράζοντας την κάθετη αντίθεση μας στην φορολόγηση της Αγροτικής Γης. Ούτε ένα ευρώ φορολόγηση σε κανένα αγροτεμάχιο.
  2. Ζητάμε από την Περιφέρεια τους Δήμους αλλά και όλους τους φορείς της Κρήτης να συγκαλέσουν έκτακτα Διοικητικά συμβούλια και να πάρουν αποφάσεις οι οποίες να είναι κατηγορηματικά αντίθετες σε οποιαδήποτε φορολόγηση των αγροτεμαχίων και να μας τις αποστείλουν.
  3. Αποφασίστηκε επίσης νέα συνάντηση των φορέων των αγροτών της Κρήτης, την Πέμπτη, 17/10/2013, και ώρα 12:00, στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ, για την περαιτέρω και πιο δυναμική κλιμάκωση του αγώνα.agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.