Σημαντικά Νέα

Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης: «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη!!! . ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! Και θα γίνει ΤΩΡΑ!!!


Αλλά... πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική»!...


Για τον Παπά Ιωάννη Καλαΐδη έχει γράψει και πάλι πιο παλιά η «Ελεύθερη Ώρα»! Τότε τον συσχέτιζε και με τον Γέροντα Παΐσιο, αλλά ο Πατέρας Ιωάννης Καλαΐδης (που ήτανε και Πόντιος!!!) είπε και εκείνος ΠΟΛΛΑ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ πράγματα!!! Μίλησε δλδ. και πράγματα προφητικά, που αφορούνε στο Μέλλον ΜΑΣ κι έτσι... Πράγματα σίγουρα ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ συγκλονιστικά! Σαν αυτό που θα βάλω κι εγώ εδώ πιο παρακάτω...



Να τι είπε σε μια μαρτυρία του, που την καταγράφουνε (είπαμε: για να ΜΗΝ λένε πως τα βγάζουμε τάχα μου από το μυαλουδάκι μας!) στο βιβλίο που βγήκε πριν λίγα χρόνια και λέγεται: «Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπα-Γιάννης), 1925-2009 (στις σελίδες 141-142 υπάρχει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή η μαρτυρία που μεταφέρω και εδώ κάτω!). Λέει λοιπόν στο βιβλίο αυτό τα πιο κάτω ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ: 

«Στην μαρτυρία του κ. Απ. Σίμογλου, Αλεξανδρούπολη, αναφέρεται : 

Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε: «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!» Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε: «Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας». Τον ξαναρώτησα: «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν : «Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι». Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Επίσης, μας είπε : «Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό»!!! 



Πω, πω, πω!!! Είδες τι ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ είπε ο Παπα-Γιάννης ο Καλαΐδης σε εκείνους εκεί πέρα τους επισκέπτες του;;; Τα ’πε με δυο λογάκια ΟΛΑ!!! ΟΛΟ το «στόρυ» που αρχίσαμε τώρα να το ζούμε στις δικές μας τις μερούλες, ε;;;!!! Τι θέλω να πω; Πως τώρα αρχίσανε ΤΑ «ΟΡΓΑΝΑ», γιατί απ’ ότι φαίνεται η Αμερική (δλδ. οι σιωνιστικές ΗΠΑ) πολύ-πολύ σύντομα θα μας χαιρετίσει τον «πλάτανο» και η Ρωσία θα γίνει ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ στην θέση των σιωνιστών!!! Και ΦΥΣΙΚΑ μόνο τότε θα την πάρουμε την Κωνσταντινούπολη, την Πρωτεύουσά ΜΑΣ δλδ. την Σκλαβωμένη και Καημένη, που οι εβραίοι αμερικάνοι την θέλουνε να ’ναι ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να μας πληγώνουνε εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ στα χέρια των μόγγολων!!! 



Τι λέει το «στόρυ» του σενάριου που ’πε ο Παπα-Καλαΐδης; Για να το δούμε σε λίγες γραμμούλες. Η Αμερική ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ οικονομικά!!! Ε, αυτό δα δεν γίνεται τώρα στις μέρες μας;;; Και ύστερα τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΝΙΑ τα παίρνουνε τα Ορθόδοξα Αδέλφια ΜΑΣ οι Ρώσοι, που ρίχνουνε τα αμερικανάκια ΝΟΚ-ΑΟΥΤ! Γιούπι!!! Γιατί τότε, χωρίς δλδ. τα εβραιοαμερικανάκια πάνω στους σβέρκους μας, θα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ η Ελλάδα ΜΑΣ και ΜΟΝΟ τότε, με την βοήθεια δλδ. την ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ της Ρωσίας, θα μπορέσουμε να πάρουμε πίσω ΟΛΑ τα Εδάφη ΜΑΣ τα Ιερά που μας κατακλέψανε οι βάρβαροι μόγγολοι!!! 



Και εκείνο φυσικά που μου δίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΛΛΑΣ (απ’ την Χαρά ΜΟΥ φυσικά!!!) είναι που είπε ο Παπάς ο Καλαΐδης πως οι επισκέπτες του... θα πάνε ΟΛΟΙ τους μάλιστα στην Πόλη που θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! Τ’ ακούς ρε;;; ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! Και καμμιά φορά μου ’ρχεται πραγματικά να τα... «ΠΑΙΞΩ» απ’ την μεγάλη ΜΟΥ αυτή Ευτυχία, να ξέρω δλδ. πως Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! Χα, χα, χα... Άντε να τα ετοιμάζουνε τα πραγματάκια τους τα μογγολάκια! Τα περιμένει... ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ (κλαψ...) μέχρι την αληθινή τους «πατρίδα», που ’ναι οι άγονες στέπες και έρημοι της μογγολίας!!! Αυτά εδώ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ που μας κλέψανε και τα κατέχουνε ΔΕΝ τους ανήκουνε!!! Το λένε ΟΛΟΙ οι Προφήτες του Γένους ΜΑΣ και το θέλω ΚΑΙ ΕΓΩ! Και άμα το θέλει και ΜΙΑ έστω Ελληνίδα ή Έλληνας... ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! Και θα γίνει ΤΩΡΑ!!!


Να και ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Γέροντας Παΐσιος, τα μελλούμενα (όσα πρόκειται να συμβούν)» του Ησαΐα Κωνσταντινίδη, εκδόσεων “M-Press”, σελίδα 110: 

Μια πολύ σεβάσμια μορφή της Ορθοδοξίας, του πολύ πρόσφατου παρελθόντος, είναι ο μακαριστός Πατέρας Ιωάννης Καλαΐδης (ο Παπα-Γιάννης ή σκέτος Παππούλης για όσους τον γνώρισαν από κοντά). Γεννημένος το 1925 στο Καμαρωτό Σερρών. Κοιμήθηκε στο Νεοχώρι Σιντικής, της ίδιας περιοχής, το 2009. Επί πολλές δεκαετίες υπηρέτησε με θέρμη την Εκκλησία και βοήθησε με πολλή αγάπη χιλιάδες συνανθρώπους μας. Είχε πλήθος χαρισμάτων, ανάμεσα στα οποία και το προορατικό (να προβλέπει δηλαδή κάποια από τα μέλλοντα), ενώ η φιλανθρωπία του έμεινε αξιομνημόνευτη στην περιοχή αυτή της Βόρειας Ελλάδας. Είχε και γνωριμία με τον Γέροντα Παΐσιο, ο οποίος ανέφερε στον Παπα-Γιάννη μερικά σημαντικά για τις μελλοντικές εξελίξεις και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν. 

Κάποτε, το 1993, ο Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης επισκέφτηκε τον Γέροντα Παΐσιο στη θρυλική Σουρωτή (το ιερό ησυχαστήριο που είχε δημιουργήσει ο Παΐσιος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης). Οι δυο τους συζήτησαν επί αρκετή ώρα για διάφορα θέματα, ώσπου κάποια στιγμή, ξαφνικά, ο Παΐσιος λέει στον Παππούλη: «Πάτερ Ιωάννη, ήρθε η ώρα που η Κωνσταντινούπολη θα γίνει ξανά ελληνική. Δεν θα την πάρουμε εμείς, αλλά οι Ρώσοι θα μας την δώσουν!». Αργότερα ο Παπα-Γιάννης έλεγε σε επισκέπτες του ότι: «Έτσι θα γίνουν τα γεγονότα, όπως τα είπε ο Άγιος Παΐσιος»! Μάλιστα, ο Παπα-Γιάννης εκτιμούσε τόσο πολύ τον Γέροντα, ώστε πίστευε πως δεν θα αργήσει καθόλου η μέρα που η Εκκλησία μας θα τον ανακηρύξει και επίσημα σε Άγιο»... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.