Σημαντικά Νέα

Βουλευτής ΝΔ: "Θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ του 5%"



Δήλωση-σοκ από τον Θανάση Νταβλούρο, βουλευτή της ΝΔ ο οποίος αναγνώρισε ότι το κόμμα έχει περιέλθει σε παρακαμή ανάλογη με αυτή του ΠΑΣΟΚ:«Θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ! Η ΝΔ θα φτάσει στο 5%»!
 
Όλα αυτά ενώ ο Γ.Στουρνάρας επιμένει να περάσει το νόμο για τα αγροτεμάχια ως έχει.
 
Και οι λοιποί βουλευτές του "μαντριού", δείχνουν να αντιδρούν: Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης χαρακτήρισε ....  τον νόμο «γονατογράφημα», η Αννα Καραμανλή καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού λέγοντας: «Βλέπετε αριθμού και όχι ανθρώπους», ενώ και ο βουλευτής Εβρου Αλέκος Δερμετζόπουλος κατηγόρησε τον Γιάννη Στουρνάρα πως δεν έχει διάθεση να συζητήσει αλλαγές και πως κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ για «ψυχοθεραπεία».
 
Ο βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής Γιώργος Βλάχος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον Γιάννη Στουρνάρα, στον οποίο είπε: «Μην διανοηθείτε να το φέρετε για ψήφιση πριν γίνουν αλλαγές και ξανασυζητήσουμε», ενώ και ο Γιάννης Ιωαννίδης εξέφρασε σοβαρές διαφωνίες.
 
Την ίδια στιγμή βουλευτές της Α' Αθήνας, όπως ο Ανδρέας Ψυχάρης, η Φωτεινή Πιπιλή και η Ντόρα Μπακογιάννης, ζητούσαν από τον Γιάννη Στουρνάρα να περάσει το νομοσχέδιο για την φορολόγηση όλων των αγροτεμαχίων για να μην φορολογηθούν τα αστικά ακίνηατα!
 
«Δεν μπορούμε να τιμωρούμε τον αστικό κόσμο και όσους εργάζονται. Δεν μπορούμε να έχουμε υψηλές αντικειμενικές αξίες. Δεν μπορεί να εξαιρούμε στάνες και όχι τις αποθήκες των καταστημάτων», φέρεται να είπε ο Ανδρέας Ψυχάρης στον υπουργό Οικονομικών.
 
Δηλαδή "Μακριά από τον κ... μας κι ας είναι σ'όποιον θέλει"!
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.