Σημαντικά Νέα

ΠΑΟΚ: Η ώρα του Σαββίδη


ΠΑΟΚ: Η ώρα του Σαββίδη | onsports.grΟ μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει προσκαλέσει το σύνολο του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Βορείου Ελλάδας, και όχι μόνο, σε «φόρουμ» όπως το χαρακτηρίζει, στο «Μακεδονία Παλλάς» οπου θα τους παρουσιάσει το πλάνο των επενδύσεών του στον «δικέφαλο»../..   

Ο Ιβάν Σαββίδης αρκετές ώρες πριν ο ΠΑΟΚ ριχτεί στη «μάχη» του Europa League απέναντι στη Σαχτέρ Καραγκάντι διοργανώνει μια παρουσίαση στην οποία σκοπό έχει να αναλύσει το επενδυτικό του πλάνο για τον «δικέφαλο του Βορρά». Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν αναφέρει ως συνέντευξη Τύπου την εκδήλωση που έχει προγραμματίσει για τις 18:00 στο «Μακεδονία Παλλάς» και στην οποία θα δώσουν το «παρών» αρκετοί πολιτικοί αλλά και επιχειρηματίες από όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα μιλήσει αρκετά για τα χρήματα που έχει βάλει ως τώρα στην ΠΑΕ, για αυτά που σκοπεύει να βάλει στο μέλλον αλλά και για τη στρατηγική επένδυσης που έχει χαράξει για τον «δικέφαλο του Βορρά». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ιδιαίτερη σημασία η παρουσία πολιτικών προσώπων καθώς σχετίζεται άμεσα με το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς εξαγγελίες για μεταγραφές κλπ., ωστόσο δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν σχέδια για ανακατασκευή της Τούμπας, κάτι που συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.