Σημαντικά Νέα

ΟΥΤΕ ΒΟΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ - Αγαπητέ κύριε Έλλις, οφείλουμε να σημειώσουμε τα εξής:

1. Η γεωγραφική περιοχή του σημερινού κρατιδίου των Σκοπίων, ποτέ δεν υπήρξε συνολικό κομμάτι της Μακεδονίας, για να ισχυριστούμε ότι "δήθεν τα Σκόπια κατέχουν το 40%". Αντιθέτως, γεωγραφικό κομμάτι της Μακεδονίας αποτελεί μόνο το κάτω μέρος του κρατιδίου, στη γραμμή Αχρίδα - Μοναστήρι - Κρούσοβο - Σιδηρές Πύλες - Στρώμνιτσα - Γευγελή. Την αλύτρωτη δηλαδή "ΒΟΡΕΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" μας, ....   ελληνικός όρος που χρησιμοποίησαν σε Υπόμνημά τους προς τις Μεγάλες Δυνάμεις και τα ΗΕ, οι αδικαίωτοι ελληνικοί πληθυσμοί που εγκλωβίστηκαν πίσω από τα σύνορα και με το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ζήτησαν την εδαφική αποκατάστασή τους! Ενώ σήμερα υπάρχουν ακόμη εκεί τουλάχιστον 240.000 Έλληνες!http://www.noiazomai.net/tragelafos.html
Το μεσαίο κομμάτι των Σκοπίων ήταν η αρχαία ΠΑΙΟΝΙΑ και το επάνω η αρχαία ΔΑΡΔΑΝΙΑ! Άρα μόνο το 1/3 των Σκοπίων είναι γεωγραφικό κομμάτι της Μακεδονίας και τα 2/3 δεν είναι! Και επομένως ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Ούτε σκέτο, ούτε με οποιοδήποτε πρόθεμα ή γεωγραφικό προσδιορισμό!

2. Άρα λοιπόν σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" όπως αναφέρετε στο άρθρο σας. Διότι όπως εξηγήσαμε, αυτό ούτε ηθικά, ούτε ιστορικά, ούτε γεωγραφικά, ούτε εθνολογικά αιτιολογείται και είναι επιστημονικά άτοπο και παράλογο!

3. ΟΥΤΕ "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ, γιατί εκτός όλων των άλλων, η ονομασία "Άνω Μακεδονία" είναι κατοχυρωμένη από τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, που ονόμαζαν έτσι τις περιοχές Κοζάνης, Καστοριά και Φλώρινας, την σημερινή δηλαδή Δυτική Μακεδονία!

4. Οποιαδήποτε προσπάθεια της Αθήνας, να επιδώσει το ιερό ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους πλαστογράφους, δεν σημαίνει τίποτε άλλο, παρά μελλοντική παραχώρηση του εδάφους της Βόρειας Ελλάδας! Και αυτό είναι εθνικό έγκλημα!

5. Τέλος, θα είναι ιδιαίτερα θλιβερό να διαπιστώσει κανείς ύστερα από τόσα χρόνια Αγώνων, ότι η ίδια η Ελληνική (;) Κυβέρνηση αγωνίζεται να δικαιώσει, αλλά και να ξεπεράσει τον ίδιο τον Τίτο, τον κατασκευαστή και νονό του τεχνητού κρατιδίου, του ανύπαρκτου έθνους και της ανύπαρκτης ιστορίας και ονομασίας των σημερινών Σκοπίων!

Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα και 3.500.000 Μακεδόνες σε όλο τον Κόσμο, παιδιά της μίας και μόνης Μακεδονίας των Ελλήνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είναι έτοιμοι να αντικρούσουν κάθε τυχόν νέα απόπειρα παραβίασης των Τάφων! Κάθε σκύλευση των νεκρών ΗΡΩΩΝ! Κάθε εθνική προδοσία κατά της Μακεδονίας και του Ελληνισμού!
Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα https://www.facebook.com/worldmacedonia

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.