Σημαντικά Νέα

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Να συνεχίσει την λειτουργία της η Κτηματική Υπηρεσία Πέλλας»


 

  Την συνέχιση λειτουργίας της Κτηματικής Υπηρεσίας Πέλλας ζητά ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη.
  Ο κ. Τζαμτζής  ζητά την συνέχιση λειτουργίας της Κτηματικής Υπηρεσίας Πέλλας από τον αρμόδιο Υπουργό για την διαφύλαξη της δημόσιας περιουσίας αναφέροντας τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ,
  Στα πλαίσια της γενικής αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών επίκειται το κλείσιμο 7 Κτηματικών Υπηρεσιών και μεταξύ αυτών και της Κτηματικής Υπηρεσίας Πέλλας.......

  Η Κτηματική Υπηρεσία Πέλλας συνεισφέρει στην προστασία και τη διαχείριση της Δημόσιας Περιουσίας μέσα από μια σειρά ενεργειών που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.
Η τυχόν κατάργηση της υπηρεσίας και η μεταφορά της εκτός νομού θα σημάνει α) την μηδαμινή δυνατότητα προστασίας της δημόσιας υπηρεσίας, β) τη μηδαμινή δυνατότητα εξεύρεσης και καταγραφής νέων δημόσιων κτημάτων, γ) ελαχιστοποίηση δυνατότητας επιβολής προστίμων, διοικητικών αποβολών και εκποιήσεων κτημάτων, και δ) μεγαλύτερη ταλαιπωρία των πολιτών που θα αναγκάζονται να μετακινούνται περισσότερα από 100  χιλιόμετρα από τον Νομό Πέλλας σε άλλο Νομό, για να εξυπηρετηθούν.

Κύριε Υπουργέ,
Η Κτηματική Υπηρεσία Πέλλας πρέπει να συνεχίσει την λειτουργία της καθώς δεν επιβαρύνει με λειτουργικά έξοδα τον προϋπολογισμό του κράτους. Στεγάζεται σε 3 γραφεία του 1ου ορόφου του Διοικητηρίου Έδεσσας, το οποίο αποτελεί Δημόσιο Κτήμα, η δαπάνη της θέρμανσης καλύπτεται από τη ΔΟΥ Έδεσσας η οποία χρησιμοποιεί τον υπόλοιπο 1ο όροφο του Διοικητηρίου και τα κοινόχρηστα έξοδα όπως ρεύμα, νερό, ανελκυστήρας κ.λ.π.  καλύπτονται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, η οποία βαρύνεται με την συνολική δαπάνη των κοινόχρηστων του Διοικητηρίου Έδεσσας.
Για το θέμα αυτό σας επισυνάπτω και σχετικά έγγραφα της Κτηματικής Υπηρεσίας Πέλλας τα οποία σας έχουν αποσταλεί.

Είμαι βέβαιος ότι θα σας απασχολήσει το θέμα και θα δώσετε λύση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.