Σημαντικά Νέα

Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Ηταν μακροσκελέστατη η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου χθες βράδυ, στο κλείσιμο του διήμερου συνεδρίου του ΙΣΤΑΜΕ για τα 39 χρόνια από τη ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να μην δοθεί σημασία σε όλα όσα είπε. Εχει, όμως, ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -για πρώτη φορά ευθέως- τάχθηκε υπέρ των ανεξάρτητων υποψηφιοτήτων στις προσεχείς ....    
αυτοδιοικητικές εκλογές. Η συγκεκριμένη αναφορά του έχει ως εξής: «Οι επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές είναι η μεγάλη ευκαιρία των τοπικών κοινωνιών να κάνουν επιλογές αξιοκρατικές, ενωτικές, πραγματικά προοδευτικές. Και είναι υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τις επιλογές αυτές«. Κομματικοί παράγοντες εκτιμούν ότι ο Ευ. Βενιζέλος, με διακριτικό τρόπο, άφησε να εννοηθεί ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει χρίσματα και θα αναζητήσει πρόσωπα στα οποία θα προσφέρει στήριξη χωρίς να προέρχονται απαραίτητα από τον κομματικό σωλήνα.
Η επιδίωξη του ΠΑΣΟΚ -που συνδέεται ευθέως με τα χαμηλά ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις- διευκολύνεται από τις προωθούμενες ρυθμίσεις για αλλαγή του εκλογικού συστήματος που θα ισχύσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.