Σημαντικά Νέα

Φράγκος Φραγκούλης στην εκδήλωση Σαββίδη: Δεν νοείται εν μέσω οικονομικής κρίσης ο Περιφερειάρχης Αττικής να δίνει 20 εκατ. ευρώ για ένα γήπεδο

Ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης ήταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στο Μακεδονία Παλάς, ως καλεσμένος στην εκδήλωση του Ιβάν Σαββίδη για την αναγέννηση του ΠΑΟΚ και της Μακεδονίας.
Ο κ. Φραγκούλης προτίμησε να μην θέσει κάποια ερώτηση στον κ. Σαββίδη όπως άλλοι που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, αλλά προχώρησε σε μία τοποθέτηση.
Αναλυτικά ανέφερε:....   

"Άκουσα με προσοχή όλα αυτά που είπατε, υπάρχει μια ομάδα που δε θα την ονομάσω, που υποβιβάστηκε αλλά της σβήστηκαν τα χρέη. Να το δεχτώ, είναι νόμος του κράτους, να δεχτώ ακόμα να μην πληρώσουμε μόνο το πρωτογενές κεφάλαιο αλλά και τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις. Άκουσα με προσοχή ακόμα τον Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη και τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης να λένε πως θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Δεν νοείται όμως, εν μέσω οικονομικής, κρίσης ο Περιφερειάρχης Αττικής να δίνει 20 εκατ. ευρώ για ένα γήπεδο που θα γίνει, τόνισε και έκλεισε την τοποθέτησή του ο κ Φραγκούλης, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων".
Ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, απαντώντας στα λεγόμενα του κ. Φραγκούλη δήλωσε  «Δυστυχώς, αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Δεν μπαίνει στα πλαίσια της λογικής ενός απλού ανθρώπου. Ο ΠΑΟΚ δε θα δείξει τα μειονεκτήματα των άλλων. Ο ΠΑΟΚ θα κοιτάει τα δικά του μειονεκτήματα και στη δική μου θητεία αυτά δε θα υπάρχουν». thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.