Σημαντικά Νέα

ΣΚΛΗΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ - Ν. Μιχαλολιάκος: Δεν σκότωσε η Χρυσή Αυγή τον Φύσσα


Ν. Μιχαλολιάκος: Δεν σκότωσε η Χρυσή Αυγή τον Φύσσα

Επιμένει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής να αρνείται οποιαδήποτε σχέση του κόμματός τους με το φονικό στο Κερατσίνι, παρά την ομολογία του δράστη.
«Η Χρυσή Αυγή δε σκότωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα. Δεν έχουμε καμία ευθύνη», δήλωσε κατηγορηματικά ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος....   

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο κ. Μιχαλολιάκος απείλησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, με αφορμή την έκθεση με τα στοιχεία των 32 αξιόποινων πράξεων, μελών ή οπαδών του κόμματος, που έστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο υπουργός.
«Διαψεύδω δημόσια τον ψεύτη Δένδια. Προσπαθεί να παραπλανήσει τη δικαιοσύνη, δε σέβεται τον όρκο του ως υπουργός και ως βουλευτής. Θα τον μηνύσω», είπε ο Μιχαλολιάκος
Αναφορικά με τον κατηγορούμενο Γιώργο Ρουπακιά για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε ότι «ήταν ένας περαστικός από τα 70 γραφεία της Χρυσής Αυγής» ενώ πρόσθεσε ότι «εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη, ούτε πολιτική».
newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.