Σημαντικά Νέα

Λίχτενσταϊν-Ελλάδα: Ακόμα ένα βήμα για Βραζιλία

Λίχτενσταϊν-Ελλάδα: Ακόμα ένα βήμα για Βραζιλία | onsports.gr
Τη νίκη που θα της επιτρέψει να διατηρήσει τις ελπίδες για απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ αναζητά στο Λίχτενσταϊν η Ελλάδα (21:45, Onsports/Mega-OTE TV) στην 7η αγωνιστική του ομίλου.
Ο στόχος δεν αλλάζει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, κι όπως δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος χρειάζονται ακόμα τέσσερις νίκες έτσι ώστε να διατηρηθούν στο ακέραιο οι ελπίδες για πρόκριση απευθείας...  
 στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, χωρίς να χρειαστεί η Εθνική να μπει και πάλι στη διαδικασία των μπαράζ. Τα βήματα που έχει να κάνει, συνεπώς, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο εξής είναι συγκεκριμένα και το πρώτο από αυτά πρέπει να γίνει απόψε στο Λίχτενσταϊν.
Η «γαλανόλευκη» αναμένεται να παραταχθεί με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τους Χολέμπας, Σιόβα, Παπασταθόπουλο και Τοροσίδη από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα των Κατσουράνη, Καραγκούνη και Μανιάτη δεν αλλάζει, ενώ στο αριστερό άκρο θα κινηθεί ο Χριστοδουλόπουλος, στο δεξί ο Κονέ και στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου.
Η αποστολή της Εθνικής:
Τοροσίδης, Καρνέζης, Σηφάκης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Ταχτσίδης, Κονέ, Καραγκούνης, Φορτούνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.