Σημαντικά Νέα

Πότε φαίνεται να έρχεται μεγάλη κακοκαιρία στη χώρα μας ;

Ο καιρός μέχρι και τα τέλη του Σεπτέμβρη, αναμένεται να κυλίσει με πολύ καλό καιρό και με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στη χώρα μας. Ο Οκτώβριος, φαίνεται αρχικά να μπαίνει με αρκετά καλό καιρό.

Επειδή συνεχώς μας ρωτάτε πότε θα έχουμε πολλές βροχές σε όλη τη χώρα μας, θελήσαμε να σας αναφέρουμε πότε δείχνουν τα πιο έγκυρα μας προγνωστικά στοιχεία, μεγάλη κακοκαιρία για την Ελλάδα....   
Παρά το γεγονός ότι ο Οκτώβριος θα μπει με καιρό που δεν θα μας θυμίζει τόσο φθινόπωρο, αλλά καλοκαίρι, η αλλαγή που θα επέλθει στο σκηνικό του καιρού στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου, φαίνεται να είναι μεγάλη σε όλη τη χώρα μας. Αυτό σας το αναφέρουμε με μεγάλη επιφύλαξη, μιας και μία τόσο μακροπρόθεσμη πρόβλεψη είναι μεγάλο ρίσκο για αυτή τη περίοδο, καθώς ο καιρός βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, δηλαδή περνάμε από τις καλοκαιρινές συνθήκες σε πιο φθινοπωρινές, με τις αλλαγές της διάταξης των συστημάτων στο βόρειο ημισφαίριο, να δίνουν και να παίρνουν.

Αν επαληθευτούν πάντως τα προγνωστικά μας στοιχεία, από τα τέλη του πρώτου δεκαημέρου του Οκτώβρη και μετά, θα έχουμε μία αρκετά μεγάλη κακοκαιρία στη χώρα μας, πιθανότατα με πολλές καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και κάποια χιόνια στα βουνά της βόρειας κυρίως χώρας. Όλη αυτή μας τη πρόβλεψη, τη κάνουμε με μεγάλη επιφύλαξη. Είναι πολύ νωρίς για την επαληθεύσουμε και να πούμε ότι ισχύει 100%, ωστόσο είναι το επικρατέστερο σενάριο, με βάση στοιχεία που βλέπουμε από τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.