Σημαντικά Νέα

Συνελήφθησαν για «λευκό» γάμο στην Αριδαία- Ντύθηκε γαμπρός για 500 ευρώ

Γαμήλιο ταξίδι στη... στενή! - Πήγαν να παντρευτούν και τους συνέλαβαν
Άδοξα έληξε το σχέδιο για την ελληνοποίση μιας 38χρονης Γεωργιανής στην Αριδαία Πέλλας, που είχαν οργανώσει η «νύφη» και οι συνεργάτες της. Αν και όλα έγιναν υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια κάτι δεν έκαναν σωστά και ο «λευκός» γάμος σχόλασε πριν την ώρα του.
Οι πρωταγωνιστές , ο «γαμπρός», ...  
η «νύφη» και ο «κουμπάρος» συνελήφθησαν, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και δεν προκύπτει η δράση οργανωμένου κυκλώματος παράνομης ελληνοποίησης αλλοδαπών.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ως ηθικός αυτουργός για την υπόθεση συνελήφθη 56χρονος, ο οποίος έπεισε έναν 47χρονο να ντυθεί γαμπρός, αφού τού έταξε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Το «μυστήριο» τελέστηκε τον περασμένο Αύγουστο, στο δημαρχείο Αριδαίας, ενώ ως μάρτυρας παρέστη ένας 69χρονος.
Ο εικονικός γάμος αποκαλύφθηκε έναν μήνα αργότερα, όταν οι "νεόνυμφοι" πέρασαν από την καθιερωμένη συνέντευξη για τη χορήγηση της άδειας παραμονής στην 38χρονη. Στη διαδικασία αυτή συμμετείχε και ο 69χρονος, που γνώριζε για την εικονικότητα του γάμου και υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.