Σημαντικά Νέα

3800 Προσλήψεις Σχολικών Φυλάκων Απο Τον ΟΑΕΔ

sxolikos fylakas 3800 προσλήψεις σχολικών φυλάκων απο τον ΟΑΕΔΟ υπουργός αναφέρθηκε σχετικά με τους σχολικούς φύλακες και είπε ότι συναντήθηκε χθες με τη ΔΟΕ και συζήτησαν το θέμα, μεταξύ άλλων, ενώ γνωστοποίησε ότι θα γίνουν 3800 προσλήψεις σχολικών φυλάκων από τον ΟΑΕΔ μέσω ΕΣΠΑ με κοινωνικά κριτήρια σημειώνοντας ότι ο αριθμός όσων σχολικών φυλάκων έχουν μπει σε διαθεσιμότητα είναι 2234....   

Επίσης ο υπουργός αναφέρθηκε σχετικά με την αξιολόγηση στους ΟΤΑ και τόνισε ότι για πρώτη φορά υπάρχει η συναίνεση όλων των φορέων στους ΟΤΑ για να γίνει η αξιολόγηση και οι δήμοι συνεργάζονται.
Ο κ. Μιχελάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ , σημείωσε ότι δεν έχει απολυθεί κανείς μέχρι τώρα από τη διαθεσιμότητα. Ο κ. Μιχελάκης είπε ακόμα ότι πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και μετά η αναδιάρθρωσή τους, διαψεύδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα για μαζικές απολύσεις στα δημοτικά ραδιόφωνα. Αναφερόμενος στη δημοτική αστυνομία, είπε ότι ο θεσμός της δημοτικής αστυνομίας δεν υλοποιήθηκε πραγματικά και γνωστοποίησε ότι το 10% των δημοτικών αστυνομικών θα εξαιρεθεί από την μετακίνηση.
Απαντώντας στην ερώτηση για το αν το υπουργείο είναι έτοιμο για εκλογές, είπε ότι το υπουργείο είναι πάντα έτοιμο για τη διεξαγωγή οποιωνδήποτε εκλογών. Αναφερόμενος στο πλεόνασμα, είπε ότι όπως φαίνεται από τις ενδείξεις, φέτος θα υπάρχει πλεόνασμα.
dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.