Σημαντικά Νέα

Υπολογισμός μορίων για τις 10000 θέσεις του ΟΑΕΔ


Υπολογισμός μορίων για τις 10000 θέσεις του ΟΑΕΔ

Οι άνεργοι που υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχή στον ΟΑΕΔ για τις 10000 θέσεις θα μοριοδοτηθούν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων .

Τα μόρια που θα συλλέξουν οι υποψήφιοι εξαρτώνται από συγκεκριμένα κριτήρια και θα ανακοινωθούν όταν αναρτηθούν από τον ΟΑΕΔ τα αποτελέσματα κατάταξης για τις 10000 θέσεις....    


 Βάσει ποιον κριτηρίων γίνεται η μοριοδότηση 1.    Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες 2.    Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας της παραγράφου 5.1 της παρούσας, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες 3.  Ετήσιο Εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό 4.    Ηλικία 5.    Αριθμός ανήλικων τέκνων.

 Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των παραπάνω κριτηρίων, στον καθορισμό τυχόν δικαιολογητικών που πρέπει να υποβληθούν από τους δυνητικά ωφελούμενους, στον ορισμό μηχανισμού ελέγχου των δικαιολογητικών αυτών και στη βαθμολόγηση, κατάταξη και τοποθέτηση των υποψηφίων σε αντίστοιχες θέσεις με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.