Σημαντικά Νέα

Ο Άδωνις "τελειώνει" τα νοσήλεια των παράνομων μεταναστών! (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Δεν ξέχασε μια παλιά του... δέσμευση! 
"Αμ έρχονται παράνομα χωρίς να τους έχει καλέσει κανείς, αμ και νοσηλεύονται δωρεάν στα νοσοκομεία" είχε δηλώσει ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης τον Οκτώβριο του 2010.
Την φράση του αυτή δεν φαίνεται να την ξέχασε, ως υπουργός και με ένα κατ επείγον - εμπσιτευτικό έγγραφο, προς τα νοσοκομεία όλης της χώρας, ζητά να του δώσουν ακριβή στοιχεία! ...   

Με έγγραφο, που στάλθηκε στις 16 Αυγούστου από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) αρχικά στις Υγειονομικές Περιφέρειες και από εκεί σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας ζητούνται αναλυτικά στοιχεία για το α' εξάμηνο του 2013. Το Υπουργείο Υγείας με καταληκτική ημερομηνία την 28η Αυγούστου ζητά "Αριθμό εξετασθέντων, παράνομα διαμενόντων μεταναστών ή μεταναστών χωρίς ασφάλιση στα εξωτερικά ιατρεία. Αριθμό νοσηλευθέντων, παράνομα διαμενόντων μεταναστών ή μεταναστών χωρίς ασφάλιση. Κύριες εθνικότητες (κατά δήλωσή τους). Βασικές χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθησαν οι ανωτέρω. Μέσος όρος ημερών νοσηλείας αυτών. Συνολικό κόστος εξετάσεων και νοσηλείας αυτών".
 Το έγγραφο επίσης αναφέρει, ότι τα στοιχεία ζητούνται "στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και της γενικότερης πολιτικής του Υπουργείου Υγείας για τον οικονομικό σχεδιασμό και το κόστος υγείας των προσερχόμενων στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ παράνομα διαμενόντων μεταναστών ή μεταναστών χωρίς ασφάλιση"

Με λίγα λόγια ο Γεωργιάδης, επιχειρεί να βάλει τέλος στο μπάχαλο...

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.