Σημαντικά Νέα

ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ: Αναστολή στην απόφαση για Μέταλιστ!

Αναστολή στην απόφαση για Μέταλιστ!Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας αποφάσισε να αναστείλει την ποινή στη Μέταλιστ για στημένο ματς. Ελπίζουν για τα play offs του Champions League αντί του ΠΑΟΚ οι Ουκρανοί, που ενημέρωσαν CAS-UEFA. 
Νέα τροπή στο σίριαλ της τιμωρίας της Μέταλιστ και της αντικατάστασής της από τον ΠΑΟΚ στα play offs του Champions League. ...   

Σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ, το Ανώτατο Ελβετικό Δικαστήριο (πρόκειται για πολιτικό δικαστήριο κι όχι αθλητικό) αποφάσισε να αναστείλει την ποινή στη Μέταλιστ για το φερόμενο ως στημένο ματς με την Καρπάτι για τη σεζόν 2007/08 από το ουκρανικό πρωτάθλημα. Μετά την εξέλιξη αυτή, οι Ουκρανοί αισιοδοξούν πως μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση αποβολής από τα Κύπελλα Ευρώπης και αντικατάστασης από τον ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με τη Σάλκε, καθώς ισχυρίζονται πως πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση στηρίχτηκε η απόφαση που πήρε η UEFA. Μάλιστα ήδη έχουν κινηθεί σχετικά για να ενημερώσουν το CAS στο οποίο έχουν ήδη προσφύγει, αλλά και τα αρμόδια όργανα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. 

«Δυστυχώς, αυτό δεν μας εγγυάται ότι θα ανακτήσουμε τη θέση μας στην Ευρώπη, γιατί η απόφαση δεν είναι δεσμευτική για την UEFA και αφορά μόνο ένα μέρος της. Όμως οι ελπίδες μας είναι σημαντικά αυξημένες», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Μέταλιστ, Κονσταντίν Πιβοβάροφ. 

Σημειώνεται πως το κομμάτι της τιμωρίας της Μέταλιστ είναι διαφορετικό από αυτό της αντικατάστασής της από τον ΠΑΟΚ. Θεωρείται δύσκολο να γίνει νέα αντικατάσταση στο πρόγραμμα, μόλις πέντε μέρες πριν το πρώτο ματς των play offs του Champions League. Εκτιμάται πως οι Ουκρανοί δεν μπορούν να κερδίσουν τίποτα περισσότερο πέρα από κάποια οικονομική αποζημίωση.    sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.