Σημαντικά Νέα

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

 Τελέστηκε ο αγιασμός του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ .
Στο κοινοτικό γυμναστήριο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ» ήταν όλοι εκεί για την επίσημη πρώτη της προετοιμασίας του συλλόγου για την νέα σεζόν.
Πριν τον αγιασμό ο πρόεδρος Αλέξης Νάνος ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τόνισε ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα σε όλους για οτιδήποτε τους απασχολεί.
Στη συνέχεια ο προπονητής κος Καρυπίδης ευχήθηκε καλή υγεία χωρίς τραυματισμούς και επισήμανε ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και έτσι θα πρέπει να το βλέπουν όλοι. Έμφαση έδωσε στο ότι θα πρέπει να υπάρχει φιλικό κλίμα μεταξύ όλων και στην αποφυγή ...    γκρίνιας και καυγάδων.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος ο οποίος αφού ευλόγησε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες και αναφέρθηκε στο φαινόμενο της βωμολοχίας στα γήπεδα και προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να συγκρατούν τα νεύρα τους και να μην βρίζουν τα Θεία, γιατί όπως τόνισε, ο αγιασμός είναι άχρηστος αν οι παίκτες βρίζουν.
Με το τέλος του αγιασμού ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση σε χαλαρό ρυθμό λόγω της ημέρας, με όλους τους ποδοσφαιριστές και με τις νέες μεταγραφές της ομάδας, ενώ η διοίκηση έχει ετοιμάσει έναν πλουσιότατο μπουφέ, που επιμελήθηκαν τα μέλη Γιάννης Χατζής, Βασίλης Δήμπαλας και Δημήτρης Μασλάρης,  για το τέλος.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.