Σημαντικά Νέα

Η πιθανή εξέλιξη του καιρού ως και τα τέλη του Αυγούστου

Αναλύοντας τα πιο φρέσκα προγνωστικά μας στοιχεία, καταλήξαμε σε μία πιο σίγουρη πορεία που θα έχει ο καιρός στη χώρα μας ως και τα τέλη του Αυγούστου.

Από τις 20 ως τις 24 με 25 περίπου Αυγούστου, κάποιες καταιγίδες μεσημβρινού και απογευματινού χαρακτήρα, θα απασχολήσουν κυρίως την Ήπειρο και τη Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί καλός καιρός με ηλιοφάνεια. ...    Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή, αγγίζοντας τις μεσημεριανές ώρες τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες, βορειοανατολικές διευθύνσεις σε όλη τη χώρα, ενώ θα είναι πιο ενισχυμένοι από τις 20 ως και τις 23 Αυγούστου, στη Θράκη, το βόρειο και το κεντρικό Αιγαίο, με ένταση που τοπικά θα φτάνει τα 6 με 7 μποφόρ.

Από τις 25 με 26 περίπου Αυγούστου ως και τις 31 Αυγούστου, προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα μας, με τη θερμοκρασία ωστόσο να σημειώνει μικρή αλλά πρόσκαιρη άνοδο. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις σε όλη τη χώρα, ωστόσο μετά τις 26 με 27 Αυγούστου, διαφαίνεται μία μεγάλη ενίσχυσή τους σε όλο το Αιγαίο πέλαγος, τη Θράκη και τη κεντρική Ελλάδα, με ένταση που τοπικά ίσως να αγγίζει και τα 7-8 μποφόρ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.