Σημαντικά Νέα

ΔΙΑΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗ – ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ… ΤΟΝΟΥΣ


ethnikismos.net_ Μια καταγέλαστη προβοκάτσια επιχείρησε να στήσει εχθές η «Ομάδα Αλήθειας» της Συγγρού (της ΝΔ εννοούμε, μην πηγαίνει το μυαλό σας σε…  
άλλα πράγματα, λόγω… γειτνιάσεως), δηλαδή τα περιβόητα «μουρουτάκια», μέσω των παπαγάλων τους στα ΜΜΕ. Στόχος, να παρουσιαστεί η ιστορική ενημέρωση της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στους Δελφούς ως… ειδωλολατρική τελετή!!!!!

Ας δούμε ενδεικτικά τι έγραψε ένας από τους βασικούς παπαγάλους του Μουρούτη, πριν πέσει η «γραμμή» και μετά. Και για να ξέρουμε για ποιους μιλάμε, πρόκειται για το «Δεξί Εξτρέμ», που έχει ως ειδική αποστολή να παριστάνει το… υπερδεξιό blog, για να «μαζεύει» -έτσι νομίζουν- τις διαρροές προς την Χρυσή Αυγή:

Στις 10:14, πριν πέσει η γραμμή Μουρούτη ανήρτησε θέμα με τίτλο:

«Χρυσαυγίτες πήγαν στους Δελφούς για παράνομη εκδήλωση παρεμποδίζοντας τους παρευρισκόμενους -Προσήχθησαν οκτώ άτομα».

Στις 12:48, αφού προφανώς είχε πέσει η «γραμμή» του Μουρούτη εμφανίστηκε νέα ανάρτηση για το ίδιο θέμα, με τον εξής αυτή τη φορά τίτλο:

«ΒΙΝΤΕΟ: Η επέμβαση της αστυνομίας στην ειδωλολατρικη τελετή που επιχείρησαν να στήσουν χρυσαυγίτες».

Στη συνέχεια, αφού η «γραμμή» εμπεδώθηκε πλέον, ήρθε και η (δήθεν χιουμοριστική) διαστροφή των λεγομένων του Η. Κασιδιάρη επί του θέματος, σε… ατονικό σύστημα (λέτε να πρόκειται για μια πρώτη γεύση κάποιας σαμαρικής… εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης ή απλά ο συντάκτης… βαριόταν να βάλει τόνους;) :

«Κασιδιάρης: Κατα βαση ειμαστε ειδωλολατρες, αλλα το παιζουμε χριστιανοι για να τσιμπανε οι ηλιθιοι».

(ΥΓ) 1: Χάρη σε προηγούμενη ανάρτησή μας για του λόγου τους, έμαθαν να γράφουν σωστά τη λέξη «ειδωλολατρική». Αυτή τη φορά όμως… ξέχασαν τον τόνο.

(ΥΓ) 2: Επειδή την προηγούμενη φορά τους ρωτήσαμε και το έκαναν γαργάρα (κορόιδα είναι;), παραθέτουμε και πάλι τη φωτογραφία του (φον) Αντωνάκη, σε μασονικό σύμπλεγμα με παράγοντες της Ε.Ε. και τους ξαναρωτάμε: είναι το είδωλό σας μασόνος, ναι ή ου; Έχει συμμετάσχει σε συνεδριάσεις της διαβόητης σατανιστικής λέσχης Μπίλντενμπεργκ, ναι ή ου; Και πως συνάδουν αυτά με την Ορθοδοξία;

(ΥΓ) 3: Τόσο δύσκολο είναι να απαντήσετε;

(ΥΓ) 4: Μ’ αυτά και μ’ αυτά αποδεικνύεται στην πράξη το τεράστιο πρόβλημα των διαρροών τιμίων Ελλήνων πατριωτών από την ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή. Λίγο… ξύδι είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.