Σημαντικά Νέα

Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ: Ντροπή και Αίσχος

Στην «χώρα των θαυμάτων» που λέγεται Ελλάδα υπάρχει ένας Υπουργός που έχει ταλέντο στον ρόλο της «Αλίκης». Λειτουργώντας τελείως αντιδημοκρατικά, χωρίς τον στοιχειώδη διάλογο που αρμόζει σε Δημόσιο Λειτουργό (Υπουργό), αποφασίζει την απόλυση χιλιάδων εκπαιδευτικών και ενημερώνει γι’ αυτό το αρμόδιο συνδικαλιστικό όργανο (ΟΛΜΕ) με non paper.

   Σα να μην έφτανε αυτό, πριν καλά – καλά ψηφιστεί ο σχετικός νόμος, άκουσον – άκουσον, στέλνει καταστάσεις με τα ονόματα των προς απόλυση εκπαιδευτικών για επιβεβαίωση στις αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.....    

   Το Υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση οφείλουν αμέσως να πουν στον Ελληνικό λαό τι ακριβώς συμβαίνει. Ποιες πιέσεις και εκβιασμούς δέχονται και από ποιους και γιατί συμπεριφέρονται ανήθικα, βάναυσα και προσβλητικά σε ανθρώπους. Συμπεριφορές του τύπου «αποφασίζουμε και διατάζουμε» ή «πρώτα σε εκτελώ και μετά σε δικάζω» δεν αρμόζουν σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

   Η Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας καταγγέλλει τις βεβιασμένες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του Υπουργείου Παιδείας και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς της περιοχής ευθύνης της να κινητοποιηθούν για να σταματήσει η λαίλαπα που τινάζει στον αέρα την λειτουργία της Δημόσιας Εκπαίδευσης.
 
Ο Αντιπρόεδρος                                                       Ο Γραμματέας
   Κώστας Νταφόπουλος                                           Πέτρος Πριβαρτιτσάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.