Σημαντικά Νέα

Νέα επιδείνωση του καιρού από τη Πέμπτη

Σύμφωνα με νεότερα προγνωστικά μας στοιχεία, προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού σε αρκετές περιοχές της χώρας μας από την ερχόμενη Πέμπτη και κυρίως την ερχόμενη Παρασκευή, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα προγνωστικά μας στοιχεία, δείχνουν πως από αυτές τις βροχές και τις καταιγίδες, θα επηρεαστεί, η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Θράκη, η Θεσσαλία, το βόρειο Ιόνιο, η Στερεά Ελλάδα και πιθανότατα και κάποιες περιοχές της βόρειας ..   Πελοποννήσου.

Η διάρκεια αυτής της επιδείνωσης, φαίνεται να είναι 3 ημέρες. Τα φαινόμενα θα εμφανίζονται στα παραπάνω τμήματα της χώρας μας, από τις μεσημεριανές ως και τις βραδινές ώρες, μέσα στο διάστημα από τις 4 ως και 8 περίπου Ιουλίου.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αναλύουμε τα προγνωστικά μας στοιχεία, έτσι ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα για το ποιες περιοχές θα χτυπηθούν από καταιγίδες και γενικότερα βροχές από τη Πέμπτη και μετά. 

Η θερμοκρασία πάντως φαίνεται να μη σημειώνει ιδιαίτερη άνοδο, αλλά μικρή πτώση, ενώ για όσους θα θέλετε να πάτε σε παραλίες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καλό θα ήταν να ενημερώνεστε μέσα από άρθρα και προγνώσεις για την εξέλιξη του καιρού, ο οποίος δεν φαίνεται να ευνοεί το μπάνιο στη θάλασσα.  
greek-weather.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.