Σημαντικά Νέα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - Σαλπιγγίδης: Τώρα όλοι θέλουν ΠΑΟΚ

«Είναι μία ομάδα με μεγάλους στόχους και υγεία»

Σαλπιγγίδης: Τώρα όλοι θέλουν ΠΑΟΚΤην αλλαγή που έχει σημειωθεί στον ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας στη SportDay.

«Στον ΠΑΟΚ τώρα θα ήθελε να παίζει ο καθένας. Είναι μία ομάδα με μεγάλους στόχους και υγεία», ανέφερε αρχικά ο διεθνής επιθετικός και στη συνέχεια εξήγησε πως μπορεί η ομάδα να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Γιατί να αισιοδοξεί ο ΠΑΟΚτσής για τη νέα χρονιά;....   

«Γιατί η ομάδα έχει πλέον την ευχέρεια να βελτιώνεται και να αλλάζει το σκηνικό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ηρθε ένας άνθρωπος όπως ο κ. Σαββίδης με επιφάνεια και όρεξη για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση».

Εχει μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να κάνει τώρα το καλοκαίρι το κάτι παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, ναι. Αλλά και πάλι μπροστά μας θα έχουμε καλές ομάδες που πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να τις αποκλείσουμε. Εχουμε ευκαιρία, αλλά δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα».

Κάποτε έλεγαν ότι δεν έκανες σωστή επιλογή αφήνοντας τον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ. Δικαιώνεσαι που τώρα και άλλοι παίκτες κάνουν το ίδιο;

«Στον ΠΑΟΚ τώρα θα ήθελε να παίζει ο καθένας. Είναι μία ομάδα με μεγάλους στόχους και υγεία. Τότε εγώ έκανα μία συνειδητή επιλογή για την οποία φυσικά δεν μετάνιωσα. Δεν έβλεπα μακροπρόθεσμα. Τώρα χαίρομαι που και άλλοι κάνουν το ίδιο».

Η παρουσία του κ. Στέφενς πόσο αλλάζει την ομάδα;

«Ολοι θέλουν να δείξουν πολλά πράγματα σε έναν τέτοιο προπονητή. Τον γνωρίζει όλη η Ευρώπη, είναι σπουδαίος προπονητής και εμπνέει σεβασμό σε όλους».

Πώς ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό; Τι πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα;

«Δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνει ο Ολυμπιακός. Εκτιμώ ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε απόλυτα την έδρα και από εκεί και πέρα να μη σπαταλάμε βαθμούς εκτός».

Πέρυσι τι δεν πήγε καλά στην ομάδα;

«Ας το ζυγίσουμε καλύτερα αυτό. Δεν συμφωνώ απόλυτα. Δεν συνεχίσαμε στην Ευρώπη, χάσαμε το πιο κρίσιμο ματς στο Κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα με βάση τα δεδομένα που ξεκινήσαμε, η χρονιά ήταν καλή. Δεν ήμασταν έτοιμοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά βγήκαμε δεύτεροι. Για τις αποτυχίες δεν μπορεί να φταίει ένας. Εμείς έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης, γιατί εμείς παίζουμε».

Αν σε καλούσε ο κ. Σαββίδης και σου ζητούσε την άποψη για έναν παίκτη που θα έπρεπε να πάρει ο ΠΑΟΚ τι θα έλεγες;

«Δεν θα απαντούσα με όνομα. Συμφωνώ όμως με τη λογική της ομάδας που θέλει να βάλει τις βάσεις επάνω σε Ελληνες ποδοσφαιριστές και να τους πλαισιώσει με καλούς ξένους. Αυτά είναι γερά θεμέλια».

Ναι, όμως, οι ξένοι γίνονται πιο συμπαθητικοί στο κοινό. Εσείς είστε στο επίκεντρο όταν έρχονται τα δύσκολα;

«Είναι μία πληγή αυτή. Τον Ελληνα αν τον πάρεις με το φιλότιμο, σίγουρα θα σου δώσει το κάτι παραπάνω. Δεν χρειάζεται να μας έχουν και στα πούπουλα, γιατί τότε εφησυχάζουμε. Μία ισορροπία θα ήταν καλύτερη». 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.