Σημαντικά Νέα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος οκτώ ατόμων, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και διάθεση και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών με τη συνδρομή των συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας περίπτωση κλοπής ενός Ι.Χ. Φορτηγού από τα Γιαννιτσά Πέλλας και στη συνέχεια κλοπή γεωργικών φαρμάκων από αγροτικό συνεταιρισμό στον Προφήτη Ηλίας Πέλλας που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 15/16-05-2013..

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος επτά ημεδαπών ηλικίας 30, 37, 40, 42, 42, 47 και 48 ετών και ενός άγνωστου συνεργού τους, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι, κατά περίπτωση, δράστες των κλοπών ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
Αρχικά, οι πέντε ημεδαποί ηλικίας 30, 37, 40, 47 και 48 ετών συνέστησαν εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους και οργάνωση με σκοπό την διάπραξη κλοπών.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι βραδινές ώρες της 15/16-05-2013 αφαίρεσαν το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ενός 42χρονου ημεδαπού στα Γιαννιτσά. Στη συνέχεια, ακολουθώντας την εντολή του ενός 42χρονου δράστη μετέβησαν από κοινού στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Πέλλας και αφού παραβίασαν την κεντρική αποθήκη του αγροτικού συνεταιρισμού, αφαίρεσαν διάφορα γεωργικά φάρμακα συνολικής αξίας (27.000) ευρώ.
Οι δράστες μετέφεραν με το κλεμμένο όχημα τα γεωργικά φάρμακα στο αγρόκτημα του 42χρονου και ακολούθως ο έτερος 42χρονος δράστης και ένας άγνωστος συνεργός του τα παρέλαβαν και τα μετέφεραν σε άγνωστο σημείο.
Το αφαιρεθέν Ι.Χ. Φορτηγό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στην Παραλίμνη Πέλλας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ανεύρεση των γεωργικών φαρμάκων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.