Σημαντικά Νέα

ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΓΜΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

_Ημερίδα-1Στην ημερίδα που διοργάνωσε το 
συνδικάτο των εργαζομένων του ΙΓΜΕ 
( Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) στις 9 Ιουλίου, με θέμα «Η Επιστημονική Έρευνα ως Απάντηση στην Κρίση», παραβρέθηκε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Στο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στην.......    αναγκαιότητα που υπάρχει σήμερα για ανάπτυξη του τομέα της έρευνας και της καινοτομίας. Τόνισε ότι για να βγει η χώρα από την οικονομική ....    
κρίση αλλά και να δημιουργηθεί μια ισχυρή οικονομία που θα βασίζεται στις πραγματικές της δυνατότητες προϋπόθεση είναι να αξιοποιήσουμε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Αυτό σύμφωνα με τον κ. Σταμενίτη γίνεται μόνο με α) εξασφάλιση της οικονομικής σταθερότητας, β) με την παραγωγή οικονομικού πλεονάσματος, γ) με τη δημιουργία ενός μικρού, ευέλικτου και αποτελεσματικού Δημόσιου Τομέα, δ) τη δημιουργία φιλικού επενδυτικού περιβάλλοντος και ε)  τη διάθεση κονδυλίων, ανάλογα με τις δυνατότητες της οικονομίας, στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας, τονίζοντας ότι σ’ αυτήν την κατεύθυνση κινείται η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την ηγεσία της χώρας.
_Ημερίδα-2


Τέλος σημείωσε ότι: «η οικονομική κρίση είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε από το μηδέν, με στόχο τη δημιουργία μιας Ελλάδας αξιοκρατικής, ανταγωνιστικής και καινοτόμας που θα αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και θα συμβαδίζει πλήρως και σε όλους τους τομείς με όλες τις υπόλοιπες ανεπτυγμένες χώρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.