Σημαντικά Νέα

Πρόγνωση καιρού Ελλάδος από τη Τρίτη ως και τη Παρασκευή

Δείτε παρακάτω την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα από τη Τρίτη 30/7 ως και τη Παρασκευή 2/8. ΚΑΥΣΩΝΑΣ τη Τρίτη και τη Τετάρτη !!!

ΤΡΙΤΗ 30/7/2013 ΚΑΥΣΩΝΑΣ
Με ηλιοφάνεια θα κυλίσει ο καιρός το μεγαλύτερο μέρος της Τρίτης σε όλη τη χώρα μας. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες και κυρίως προς τα ξημερώματα της Τετάρτης, θα σημειώνονται σποραδικές καταιγίδες και τοπικές βροχές, στην....    

Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Πρόσκαιρα ίσως επηρεαστούν και περιοχές της Θεσσαλίας και της δυτικής Στερεάς, αλλά και του βόρειου Ιονίου.

Η θερμοκρασία σε επίπεδα καύσωνα, θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 20-42, στη κεντρική Ελλάδα από 24-41, στη δυτική Ελλάδα από 26-37, στην ανατολική Ελλάδα από 22-37 και στη νότια Ελλάδα από 22-34. Σε ευπαθείς στη ζέστη περιοχές, η θερμοκρασία ίσως να είναι και 2-3 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/7/2013 ΚΑΥΣΩΝΑΣ
Με ηλιοφάνεια και κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις, θα κυλίσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της Τετάρτης σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Σποραδικές καταιγίδες και τοπικές βροχές προβλέπονται για τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, σε τμήματα της Ηπείρου, της Μακεδονίας αλλά και της Θράκης.

Η θερμοκρασία σε επίπεδα καύσωνα στη βόρεια και κεντρική χώρα, θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 22-39, στη κεντρική Ελλάδα από 25-38, στη δυτική Ελλάδα από 24-34, στην ανατολική Ελλάδα από 24-36 και στη νότια Ελλάδα από 23-33. Σε ευπαθείς στη ζέστη περιοχές, η θερμοκρασία ίσως να είναι και 2-3 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 1/8/2013 
Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές στη δυτική και βόρεια χώρα, θα κυλίσει ο καιρός τη Πέμπτη στη χώρα μας. Σποραδικές καταιγίδες και τοπικές βροχές προβλέπονται σε ορισμένα τμήματα της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της δυτικής Στερεάς Ελλάδας και της δυτικής και βόρειας κυρίως Πελοποννήσου, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Μικρή η πιθανότητα για λίγες βροχές σε νησιά του Ιονίου.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 21-35, στη κεντρική Ελλάδα από 24-35, στη δυτική Ελλάδα από 23-33, στην ανατολική Ελλάδα από 22-34 και στη νότια Ελλάδα από 23-32. Σε ευπαθείς στη ζέστη περιοχές, η θερμοκρασία ίσως να είναι και 1-2 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/8/2013 
Με ηλιοφάνεια θα κυλίσει ο καιρός τη Παρασκευή σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Πιο πυκνές θα είναι οι νεφώσεις σε τμήματα της δυτικής χώρας, ενώ προς το απόγευμα ίσως σημειωθούν κάποιες τοπικές βροχές ή και σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Πελοπόννησο. Μικρότερη η πιθανότητα για να βρέξει σε νησιά του Ιονίου.

Η θερμοκρασία σε μικρή νέα άνοδο θα κυμαίνεται : στη βόρεια Ελλάδα από 21-37, στη κεντρική Ελλάδα από 24-36, στη δυτική Ελλάδα από 23-34, στην ανατολική Ελλάδα από 23-35 και στη νότια Ελλάδα από 23-32. Σε ευπαθείς στη ζέστη περιοχές, η θερμοκρασία ίσως να είναι και 2-3 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στη βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στη δυτική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ και στη νότια Ελλάδα από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ.

greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.