Σημαντικά Νέα

Οι πολίτες-ρουφιάνοι προκαλούν διαμάχη στη Δανία

Κατάσκοπος με κυάλια
Δεν υπάρχει τέλος στη διαμάχη γύρω από την ηλεκτρονική πύλη της κυβέρνησης της Δανίας, η οποία επιτρέπει στους πολίτες να αναφέρουν τους ύποπτους πολίτες που εξαπατούν το κράτος!

Η κυβερνητική ιστοσελίδα www.borger.dk λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012 και έχει στόχο να εντοπίσει και να αποτρέψει εκείνους που θέλουν να εξαπατήσουν τον ...    
σωστό φορολογούμενο πολίτη της Δανίας.

Σε αυτή την ηλεκτρονική πύλη - ρουφιάνο επιτρέπονται σχεδόν τα πάντα! Ο κάθε πολίτης μπορεί να στείλει φωτογραφίες του γείτονά του για να αποδείξει ότι εξαπατάει το κράτος πρόνοιας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πιθανού υπόπτου, ο κάθε Δανός μπορεί να στείλει ότι στοιχεία υπάρχουν Online.

Η ιστοσελίδα του "ρουφιάνου" έχει προκαλέσει έντονη διαμάχη, καθώς οι νομικοί εμπειρογνώμονες σημειώνουν ότι η ιστοσελίδα προκαλεί "ηθική εξαχρείωση" καθώς αγνοεί το δικαίωμα του ατόμου στην ιδιωτική ζωή και ενθαρρύνει την πραγματικά παράνομη δραστηριότητα.

Ας μη ξεχνάμε ότι στη Σκανδιναβία η φωτογράφιση ενός ατόμου κατά τη διάρκεια που βρίσκεται εντός της οικίας του αποτελεί έγκλημα και τιμωρείται μέχρι και με 6 μήνες φυλάκισης!
idemocracygreece.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.