Σημαντικά Νέα

«Χωρίς διαθεσιμότητα δημοτικών αστυνομικών πάμε σε εκλογές»

Η απάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σε ερώτηση του πρώην δημάρχου Τρικκαίων και νυν βουλευτή Μιχάλη Ταμήλου κατά τη διάρκεια σημερινής συνάντησης υπουργών στο γραφείο του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Θ. Μπούρα στη Βουλή με περίπου 40 βουλευτές του κόμματος αποτυπώνει τη «γραμμή» που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση απέναντι στους «αντάρτες».....    

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο κ. Ταμήλος έθεσε το ερώτημα τι θα γίνει αν δεν ψηφίσει μία διάταξη του πολυνομοσχεδίου, όπως αυτή για την κατάργηση των θέσεων των δημοτικών αστυνομικών.  Για να πάρει την άμεση απάντηση του υπουργού Οικονομικών: «Αν δεν υπερψηφιστεί η διάταξη δεν παίρνουμε τη δόση και οδηγούμαστε σ εκλογές».
Μετά από αυτό, ο κ. Ταμήλος ανέκρουσε πρύμναν, τονίζοντας ότι «αν είναι να πέσει η κυβέρνηση θα το ξανασκεφτεί τι θα πράξει».
Πάντως, ο κ. Στουρνάρας, όταν ρωτήθηκε αν για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας ρωτήθηκαν πριν πρώην δήμαρχοι, όπως οι Ντόρα Μπακογιάννη και Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε πως δεν είχαν ρωτηθεί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η σχετική απόφαση αλλά και οι γενικότερες για τη διαθεσιμότητα που πλήττουν την Αυτοδιοίκηση ελήφθησαν καθώς δεν υπήρχε σχετική προετοιμασία από τα υπουργεία.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.