Σημαντικά Νέα

Για χρέη στο ΙΚΑ 3,5 εκατ. ευρώ διώκεται ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ηρακλείου

Ένταλμα σύλληψης για ληξιπρόθεσμες οφειλές της Ένωσης Ηρακλείου στο ΙΚΑ ύψους 3,5 εκατ. ευρώ εξέδωσε η Εισαγγελία εναντίον του προέδρου της συνεταιριστικής οργάνωσης Ανδρέα Στρατάκη.

Ο ίδιος ο κ. Στρατάκης δεν έχει παρουσιαστεί στο Δικαστικό Μέγαρο, πράγμα που αναμένεται να κάνει την ερχόμενη εβδομάδα, συνοδευόμενος από τη διοίκηση και τα στελέχη της συνεταιριστικής οργάνωσης. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ΕΑΣΗ το ΙΚΑ έχει ήδη εισπράξει ποσό ...    ύψους 0,550 εκατ. ευρώ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, στις αρχές του 2013.

Για το λόγο αυτό χαρακτηρίζουν άδικη την επιμονή του ιδρύματος και μάλιστα σε βάρος του σημερινού προέδρου της Ένωσης που δεν φέρει προσωπική ευθύνη για τα χρέη.

Να σημειωθεί ότι σε ΙΚΑ και Εφορία η ΕΑΣ Ηρακλείου οφείλει συνολικό ποσό ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με στελέχη της ΕΑΣ, εάν ολοκληρωθούν με επιτυχία οι συζητήσεις με την τράπεζα Πειραιώς για νέα δανειοδότηση και με προϋπόθεση τη λήψη από πλευράς συνεταιριστικής οργάνωσης σειράς μέτρων (αναφέρονται στη μελέτη βιωσιμότητας) τότε η Ένωση θα συνεχίσει να λειτουργεί και θα καταφέρει να υπαχθεί σε σημαντικά κοινοτικά προγράμματα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.