Σημαντικά Νέα

Tα Στοιχήματα της Εθνικής!

Η Εθνική ταξιδεύει στη Λιθουανία
με στόχο να πάρει τη νίκη που θα την διατηρήσει στην 2η θέση του ομίλου, ώστε να περάσει στα μπαράζ, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. 

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Μαλεζά και Αβραάμ Παπαδόπουλο ενώ επέλεξε να μην καλέσει αρκετούς παίκτες που αγωνίστηκαν στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, καθώς όπως δήλωσε, θεωρεί ....    
ότι το μίνι πρωτάθλημα έχει εξαντλήσει τους ποδοσφαιριστές. 

Η Ελλάδα είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα, όπως φαίνεται και από τα στατιστικά και τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε με την βοήθεια του τμήματος στοιχημάτων της Unibet: 

Σε 67 αγώνες που έχει δώσει η Ελλάδα από το 2000 και μετά στα πλαίσια προκριματικής φάσης Γιούρο ή Μουντιάλ έχει 41 νίκες (61%), 12 ισοπαλίες και 14 ήττες (1.85 πληρώνει η νίκη της Ελλάδας). 

26 φορές έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα γκολ και 41 φορές (61%) έχουν μπει 2 ή λιγότερα τέρματα στους 67 αγώνες που έχει δώσει η Ελλάδα από το 2000 και μετά στα πλαίσια προκριματικής φάσης Γιούρο ή Μουντιάλ (1.60 πληρώνει το Under 2.5 γκολ). 

Με το Φερνάντο Σάντος στο Πάγκο της η Ελλάδα μετράει 11 νίκες 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες. Το αγαπημένο σκορ στις νίκες της Ελλάδας είναι το 1-0 (5 παιχνίδια – 45%) και το 2-1 (3 παιχνίδια – 27%). Επιπλέον σε 9 από τα 19 ματς (47%) η Εθνική του Σάντος δεν έχει δεχθεί γκολ (6.25 πληρώνει η νίκη της Ελλάδας με σκορ 1-0). 


 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.